Nagymamámat ma elvitte a mentő mert összeesett,most az intenzíven van és az orvosok azt mondták lehet hogy meg fog halni.nem tudom mit csináljak meg őrülök.anyukám után őt szeretem a világon mindennél jobban,bármit megtennék hogy minden jó legyen de semmit se tudok tenni...mindjárt sírok,a legjobb haverom nincs itthon vele nem tudok beszélni,túl sok barátom nincsen akivel napok óta együtt vagyok lány,vele nem tudom hogy merjek-e beszélni...nem tudom mit tegyek,kimegyek éjszaka egy rosszabb környékre verjenek össze addig se kell ezen aggódnom vagy veszek zöldet és leoffolom az agyamat vagy nagyon berugok,nem tudom mit tegyek,teljesen kivagyok
Ne elgyél már ilyen puhap.öcs basszus, fiú vagy! Ilyen hisztérikusan még egy lány se viselkedik. Megértem, hogy szenvedsz, de lehet kúltúráltan is...Inkább légy anyukád támasza ebben a nehéz helyzetben.
2013. aug. 2. 21:38
12/21 anonim válasza:
Pont arra van most szüksége a szüleidnek, hogy utánad is menjenek a korházba, mert megvertek, befüveztél, bepiáltál. Ne viselkedj már ilyen gyerekesen!
2013. aug. 2. 21:39
13/21 A kérdező kommentje:
Utolsó:puhap.öcs vagyok?biztos igazad van...ba.zd meg magad ilyen kommentekre pont nem vagyok kiváncsi hogy te vagy a kemény fa.sza gyerek
2013. aug. 2. 21:40
14/21 anonim válasza:
A gépek és a csövek segítenek a mamádnak. Menj csak be.
2013. aug. 2. 21:41
15/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem azt mondta a fenti hozzászóló ! De ha ilyen igerült vagy , akkor menj és veresd össze magad .
Miért nem tudod férfi módjára elviselni ezt ami most történt és reggel menj be mamádhoz . Most ne magad sajnáltasd . Mamád nem lenne büszke rád !
Tessék összeszedni magad . Ha te elhagyod magad , akkor így hogy adsz erőt mamádnak ?!
2013. aug. 2. 21:43
16/21 anonim válasza:
A verekedés nem old meg semmit, de akkor már nem csak a lelked, hanem a zöld foltjaid is fájni fognak, és ezzel nem segítesz a nagymamádon. Gondolom ő sem akarná, hogy ezt tedd. És persze semmiképp se gondolj a legrosszabbra! Ha hiszel Istenben, inkább őt kérd hogy segítsen, ha nem, akkor támaszkodj az anyukádra, és gondolj arra, hogy őt legalább annyira megviseli mint téged. Képzeld mi lenne ha anyukád is összeveretné magát, akkor hogy éreznéd magad, hogy már két ember miatt kell aggódnod? Próbálj meg nem csak magadra hanem rá is gondolni, mi lesz ha ő is összeroppan, mert még te is gondot csinálsz neki, miközben már van épp elég..? Ha tényleg őt szereted a legjobban a világon, akkor inkább legyél a támasza!
2013. aug. 2. 23:52
17/21 anonim válasza:
Ezzel nem segítesz rajta. Magadon sem. Menj templomba.
2013. aug. 4. 10:10
18/21 anonim válasza:
Akkor is menj be!
2013. aug. 4. 13:59
19/21 anonim válasza:
Szia, azzal hogy nem mész be nagyidhoz, többet ártassz, mint segítessz. Gondolj bele, ha most elmennél berúgni, füvezni, verekedni vagy csak otthon maradnál, mi lesz akkor ha reggel úgy gondolod, hogy bemész, de már késő lesz?? Nem szabad várni, menj be amíg lehet, amíg tudsz, ne várj addig amíg késő lesz!
2013. aug. 4. 16:06
20/21 anonim válasza:
Kérdező, én úgy látom, cigány vagy. Ők szoktak ilyen látványosan szenvedni. De ez most mindegy. A tanácsom: szokd meg, hogy a szeretteid előbb-utóbb elmennek. Ez élet rendje. Attól, hogy arénázol, senkinek sem lesz jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!