Konkrétan milyen gyakorisággal, milyen időtartammal illeti meg egy nagyszülőt az unokák láthatási joga? Hány éves gyereket lehet a szülőktől elhozni?
Figyelt kérdés
Én nagymamaként írok. Fiamnak két kisfia van;egy éppenhogy kétéves és egy féléves. A menyemmel nem tudtam jó a kapocslatot kialakítani, ezért az otthoni békesség kedvéért a fiam is fokozatosan eltávolodott tőlem. Most ha valamiért megorrolnak rám, akkor egyálatlán nem láthatom az unokákat. Gyakorlatilag ha nem úgy táncolok, ahogy ők fütyülnek, akkor nem láthatom a gyerekeket. Kávzi zsarolnak a gyerekek láthatásával. Mit tehetnék? Konkréten mennyi és miylen láthatás illet meg mint nagymamát? Eddig durván csak havonta 1 alkalommal, akkor is csak 2-3 órára láthattam őket.#unokaláthatás
2013. júl. 12. 17:10
11/11 vio57 válasza:
Nem tudom,miért becsmérled le azt akit nem is ismersz.Én sem láthatom mindig az unokámat,pedig én nem bántok senkit.Nem bántottam a menyem,mégis én voltam a rossz.Sőt ki is takarítottam náluk,mert elvárta.Viszont én nem takarítani mentem hanem,hogy lássam az unokámat.Oké láthattam is,de csak azért mert elmentem takarítani.Vagyis úgy ugráltam ahogy ők fütyültek.Most,hogy külön vannak én is akkor látom az unokámat amikor a fiam.De tegnap közölte velem,hogy még ez is sok.Tehát nem a nagyszülő tehet a dologról,hanem a szülők, mert,már gyerekük van akkor már büszkék lettek és irigylik attól a szülőtől aki felnevelte őket.Ez nonszensz.És minden ilyen szülő sülyegyen el szégyenébe.A fiammal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!