Tudat alatt lehetséges, hogy emlékszek a nagypapámra?
Figyelt kérdés
Sajnos már mindegyik tatámat elvesztettem, egyiküket nem is ismertem, a másikat igen, csak nagyon kicsi voltam mikor meghalt, így nem emlékszem rá. De a szüleim, mamám mindig azt mesélik, hogy nagyon közel álltunk egymáshoz. Minél idősebb vagyok, annál jobban érzem, hogy hiányzik. Gyakran még el is sírom magam miatta. Szeretném megölelni, beszélgetni vele, tanácsot kérni tőle.
Lehet, hogy tudat alatt még emlékszem, ragaszkodom hozzá?
14/L
2013. júl. 9. 11:37
11/11 A kérdező kommentje:
Ezt például nem is tudtam, de érdekes, köszönöm :)
A hiányérzetet nem lehet valahogyan csökkenteni? Mert akárhányszor rá gondolok, vagy meglátok egy másik nagypapát, könnyes lesz a szemem...
2013. júl. 10. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!