Lehetséges lenne, hogy a nővéremmel lakjak? (Többi lent! )
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e a kérdésemet, na mindegy, ez most nem lényeg.
Az lenne a kérdésem, hogy az lehetséges lenne, hogy én a nővéremmel lakjak? Ez alatt azt értem, hogy a nővérem idén ősztől fog egyetemre járni, és remélhetőleg Budapestre fog járni. Én még csak most kezdem a nyolcadikot, ugye jövőre lesz a felvételi, és mindenképpen Pest megyei suliba szeretnék járni. Nővérem nagy valószínűséggel albérletben fog lakni, én arra gondoltam, hogy akkor keresnék abban a kerületben valamilyen jó iskolát, és lakhatnék nővéremmel. A kérdésem lényege, hogy ez lehetséges-e? A szüleimmel semmi gond nincs csak ez egy jobb megoldás lenne.
Nem hiszem, hogy lenne akadálya, bár azt erősen kétlem,hogy a nővéred bevállalna.
Egyetemre kellesz járnia, egy csomót kellesz tanulnia, pasizni akar majd és bulizni. Na meg ha mész vele, akkor a szüleidnek duplán kell fizetnie a díjakat, mert ha egyedül van az is csökkenti a kiadásokat, hogyha másokkal cuccol össze.
Ha mindenképpen ragaszkodsz Pesthez szerintem keress kollégiumot, ott tuti nem lennél senki terhére.
Hát nővéremtől függ a 49%-a, szüleimtől a másik 49%-a, a többi a meg, hogy a törvény engedi-e.
Nővéremmel nagyon jóba vagyok, én nem akadályoznám semmiben, nem mennék vele mindenhová, nem lennék ráakaszkodva. De aztán lehet, hogy Budapestre nem is veszik fel, vagy ha ő nem akarja, akkor meg tárgytalan az egész.
De akkor amúgy ő lenne a gondviselőm?
Kedves utolsó!
Írtam egy levelet, ha nem gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!