Hogyan álljak bosszút nagyanyámon?
Az egész életem megnyomoritotta, az anyamet szinten. Lassan egy eve járok ő miatta pszichologushoz és pszichiaterhez. Gyógyszert is szedek.
Ő mindig is egy gonosz aljas p.tkany volt, nagyony gyulolom. Ez a gyűlölet ahogy oregszem egyre jobban fokozódik. Miatta soha a büdös életben nem elhettem teljes életet, és mivel lehet nem is fogok, igy bárhogyan is de tönkre akarom tenni, azt akarom h szenvedjen ugy ahogy én.
Lassan 22/F
lehetne több eszed is, és a bosszúállás helyett a saját életed építésébe fektethetnél energiát.
lépj túl a sérelmeken, költözz el.
aztán ha öreganyád magatehetetlenül vegetál egy elfekvőben, akkor tojd le a fejét. pont elég büntetés lesz neki.
Direkt ártani neki nem érdemes, ne hidd, hogy neked jobb lesz tőle. Én, ha olyan nagymamám lett volna, amilyennek leírtad a tiedet, simán csak nem találkoznék vele többet. Lehet, hogy túllépni is könnyebb így, és egy idős embernek tényleg nincs annál nagyobb büntetés, mint ha magára marad.
Abban viszont igaza van valamelyik válaszolónak, hogy most már nem tud neked ártani. Össze kellene szedned magad, mert nem okolhatod őt életed végéig a saját kudarcaidért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!