Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan álljak bosszút nagyanyá...

Hogyan álljak bosszút nagyanyámon?

Figyelt kérdés

Az egész életem megnyomoritotta, az anyamet szinten. Lassan egy eve járok ő miatta pszichologushoz és pszichiaterhez. Gyógyszert is szedek.

Ő mindig is egy gonosz aljas p.tkany volt, nagyony gyulolom. Ez a gyűlölet ahogy oregszem egyre jobban fokozódik. Miatta soha a büdös életben nem elhettem teljes életet, és mivel lehet nem is fogok, igy bárhogyan is de tönkre akarom tenni, azt akarom h szenvedjen ugy ahogy én.

Lassan 22/F

2013. jún. 25. 01:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tudom, mit érzel, velem is szemetek voltak a nagyszüleim, engem konkrétan meg sem akartak ismerni soha, odavágtak anyámhoz, bújtatták apámat, tőlem meg sajnáltak néha egy képeslapot, pedig olyan gazdagok, hogy van 4 kocsijuk, 3 emeletes házuk. Soha nem is kaptam tőlük szeretetet, pedig nem voltam sem buta, sem fogyatékos, hogy szégyellni kelljen. Ez a mai napig fáj és szeretném, ha visszakapnák az élettől, de volt idő, mikor már belebetegedtem és ez nem jó, csak max nekik. Lépj túl a múlton, mert vannak szar emberi történetek, de nem tudsz velük mit kezdeni, mindenkinek van ilyesmi az életében.
2013. jún. 25. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:

lehetne több eszed is, és a bosszúállás helyett a saját életed építésébe fektethetnél energiát.

lépj túl a sérelmeken, költözz el.

aztán ha öreganyád magatehetetlenül vegetál egy elfekvőben, akkor tojd le a fejét. pont elég büntetés lesz neki.

2013. jún. 25. 11:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Mit csinált a nagyanyád?
2013. jún. 25. 11:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Direkt ártani neki nem érdemes, ne hidd, hogy neked jobb lesz tőle. Én, ha olyan nagymamám lett volna, amilyennek leírtad a tiedet, simán csak nem találkoznék vele többet. Lehet, hogy túllépni is könnyebb így, és egy idős embernek tényleg nincs annál nagyobb büntetés, mint ha magára marad.

Abban viszont igaza van valamelyik válaszolónak, hogy most már nem tud neked ártani. Össze kellene szedned magad, mert nem okolhatod őt életed végéig a saját kudarcaidért.

2013. jún. 25. 12:05
 15/15 anonim válasza:
erőszakold meg! abból tanulni fog
2013. júl. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!