Gyűlölöm a nagyanyám, ráadásul rá vagyok kényszerítve, hogy egy házban éljek vele. Mit tegyek?
mivel a szüleim sokat dolgoztak mikor kicsi voltam, gyakorlatilag ő nevelt fel. utálom, mert számtalan olyan defektet belémnevelt, ami a primitív gondolkodásának az eredménye, pl kiskoromtól kezdve azt hajtogatta hogy kövér vagyok,mert ő is az, és hogy jobban érezze magát, hogy másnak is sza.r. akkor egyáltalán nem voltam kövér, de sikerült elhitetnie velem és az lettem. sikerült hihetetlenül lerombolnia minden önbizalmamat, és még mindig bele akar pofázni az életembe. persze most már visszaszólok neki és elmondom hogy ne szóljon bele az életembe, mert jobban tudom hogy mi jó nekem mint ő.
de a gyűlölettel nem tudok mit kezdeni.
mivel nem megoldható hogy elköltözzek, ezért itthon kell élnem a szüleimmel és vele, és hallgatni nap mint nap a fa.szságait. hiába hagynám a primitív gondolkodásmódját magam mögött, egyszerűen rohadt nehéz ha folyton azt kell hallgatnom.
Miért kellene komolyan venned a beszólásait, hülyeséget? Amikor mond valami ilyesmit, akkor minden alkalommal mond meg neki, hogy úgysem érdekel a hülyesége, mert egy agyilag nulla vénasszony, aki a temetőben vagy a pszichiátrián végzi nemsokára.
Beszámolóval tartoznál neki? Különben mit csinálna? Ha keresztbe akarna tenni neked, akkor te is megkeseríted az életét, ha akarod százszorosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!