Szerintetek mi a megoldás? Költözzünk, vagy próbáljunk meg beszélni velük?
És mi volna, ha megcsinálnátok egy szobát lakhatóra és odamennétek? Nem ideális, nem kényelmes, viszont olcsó.
Átérzem a helyzetet, én gyerekként éltem ezt meg, évekig egy építkezésen laktunk. Mondjuk gyerekfejjel persze borzasztóan élveztem, hogy mindig van homokozó az udvaron, meg a téglarakások között lehet bújócskázni, nyilván ez felnőtt fejjel nem akkora élvezet.
De igazából ha egy szobában van már villany, ajtó, ablak, és a telken víz, akkor a nyarat ugyan tábori körülmények között, de meg lehet oldani, az a fél év kibírható.
Jó, első körön próbálj meg vele beszélni, de azért azt is látni kell, hogy eddig kvázi százezreket adott azzal, hogy ott laktatok, és ez akkor is egy szívesség, ha neki szerinted nincs szüksége a házra. Szerintem azt a fél évet egyszerűen nem éri meg a dolog, főleg hogy nyár lesz.
Hát nem csodálom hogy megunta a helyzetet, gondolom úgy van vele ha most nem akkor ott ragatok mert ki tudja mi jön még közbe. Uram bocsá de én is így gondolnám a helyébe.
Persze neked is igazad van mert víz nélkül 2 gyerekkel nem lehet létezni.
Próbálj vele nyugodtan beszélni ha nem más családtag, albérlet és ezzerel belehúzni, a párod haverostúl meló után hétvégén ott dekkol hogy legalább víz legyen, ha megvan költözni és gyerekkel a hátatokon vakolni.
Az ilyen felujitásnak akkor lehet a végére jutni ha a tulaj szerszámal a kezében cseszteti a munkásokat hogy dolgozanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!