Miért nem engedi egy nagymama hogy az unokái együtt aludjanak?
#30 Hát neked se jött le a lényeg.... Nem azért írtam, hogy butuska, mert ő csak viccelődni, hülyülni szeretne az unokatestvéreivel.
Azért butuska, mert nem képes megérteni a nagyi álláspontját.
És te is az vagy, mert te meg értelmezni se tudtad a mondandómat, de még a kérdezőét sem. Legközelebb észosztásnál állj sorba. ;)
édesem, nekem a nagyim még azon is fennakadt anno (mikor szegényke még élt), hogy 20 évesen együtt aludtam a barátommal. náluk nem ezek a szokások dívtak, sztem neki az első és utolsó férfi a nagyapám volt egész életében.
lehet, a te unokád is kiakad majd, ha olyan dolgot ellenzel, ami az ő idejében már teljesen normális lesz, de most még elképzelhetetlen. mondjuk a mai elkorcsosult világ után még nem tudom milyen végletek lesznek a szexualitásban, vagy az élet más területén, de tuti engem is megüt majd a guta párszor ha tinigyerekem lesz.
Ez szerintem is olyan gáz, nálunk sincs ebből ügy, együtt nőttünk fel, nem választottak el minket emiatt... Pedig az én nagyanyám nagyon vaskalapos, 1937-ben született és mikor 19 éves voltam, s megtudta, hogy a barátom szokott nálunk aludni csak fülelt egy beszélgetésnél és elkezdett ordítani, hogy EGY SZOBÁBAN ALSZOTOK??????????
Férjem szülei még ilyen gázak, mondta férjem, hogy van egy húga és mikor elértek egy bizonyos kort, egyszerűen nem hagyták őket kettesben és mikor pl. egyik átment a másik szobájába mindig mondták, hogy menjen onnan ki, nem lehet ott meg ilyenek...
Hát nekem inkább ez a hozzáállás gusztustalan, meg perverz..
A horkolást meg ne is mondd, mikor nagyanyám meglátogatott minket, mindig az én szobámban aludt én meg kínomban kimenekültem az előszobába annyira hangos és egyfolytában horkol. Hangosabb mint apám, pedig míg otthon laktam mindig azon röhögtem, hogy a hálószobájuk a folyosó végén volt és két zárt ajtó mögött is halkan, de hallatszott, hogy alszik.
szerintem próbáld meg megmondani nagyidnak hogy most nyári szünet lesz és te beszélgetni szeretnél az uncsiiddal meg hülyülni..hátha megérti..próbálj meg közeledni hozzá és igy hátha megengedi...
nekem is volt hasonló esetem..a balatonon voltunk nyáron unokatesóm házában amíg ő nyaralt és 3 szobás..én anyummal,anyum legjobb barátnője és neki 2 gyereke mentünk (én 13/L anyub bnőjének gyerekei 13/F és 15/L)és nekünk is úgy akarták ho én aludjak anyummal a másik család meg együtt..de meggyőztük őket hogy suli időben nem tudunk iet csin meg ho most tudunk hülyülni meg iesmi..és igy együtt aludtunk..és egy északa még az uccabeli gyerekek is ott aludtak..7 gyerek volt(15/F,12/F,14/L,11/F,16/L,14/F,13/L)és nagyon jót buliztunk..és egyébként ők ugytudták ho 3-an jöttek át..a többiek az ablakon keresztül másztak be..de szerencsére nem derült ki :DD
Én ugyanezt életem meg 13 évesen. Nem értettem miért csinálta úgy, hogy vele kellett aludnom.
Most már értem. De még mindig sajnálom, hogy nem hülyéskedhettünk, meg nevethettünk egy éjszakát. Soha többet nem volt rá alkalom.
Ambivalens érzés még ma is 37 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!