Mások is tartanak nagyis délutánokat?
Nálunk nincs ilyen, bár a kislányom csak 2 éves és sajnos, a párom Anyukája már nem él :-(
Szerintem nem hülyeség, sőt, nagyon jó, biztos szereti a kislányod.
Szerintem iszonyú ritka, de nagyon-nagyon jó dolog. Becsüld meg a Nagyikat, imádhatnak titeket.
Sajnos sok családnál elmondható, hogy a két Anyuka nem nagyon csípi egymást, pláne nem közös programokat szerveznek az unokáknak, elejét véve egy esetleges a gyermek szemszögéből "Bözsi mamit jobban szeretem, mint a Julis mamit" témát, meg egyáltalán... Úgy tűnik semmi rivalizáció nincs köztük. Imádni valóak lehetnek! :)
Alapjában véve egy nagyon jó dolog.
Az is, hogy viszik és az is, hogy a nagyik is ilyen jóban vannak.
De ahogy hozzátok viszonyulnak, az elég durva.
Viszont ha ebből a kicsi nem érzékel semmit és nem előtte pocskondiáznak titeket, addig teljesen rendben van.
Amúgy barátom testvéréék egyik hetet egyik ngyszülőknél, a másikat pedig barátom szüleinél töltik a kislányukkal, úgyhogy náluk minden hétvége "nagyis" (na meg nagypapás :) ).
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!