Ki és hogy lehet főállású nagymama? Lányom 25 éves,3 gyermekét egyedül neveli, segíteni szeretnék neki. Sokszor betegek a gyerekek, nem tud elmenni betegállományba, mert elküldenék a munkahelyéről. Én 47 éves vagyok. Unokáim 3,5,7 évesek, óvodások.
Nem azért, de az én szüleim is kiskoromban váltak és nemcsak apa részéről, de anyáéról és a nagyszülőkéről is ment az uszítás. Igen, aláírom, h ez lelkileg megterhelő és tünetei is lettek, de annyira súlyos tünetek, h folyamatosan beteg legyek csak jóval később lettek, mikor próbáltam magamra találni (felnőttéválás).
Egy kisgyereket nehéz lelkileg úgy beteggé tenni, h annak más súlyos következménye is legyen még abban a korban. Ezért van az, h sok gyermekkori molesztáláson, erőszakon átesett gyerek különösebb viselkedési problémát nem mutat csak késő kamasz korban. A ti gyerekeitek meg még távol vannak ahhoz.
Egyébként meg a szakember tud segíteni, még akkor is, ha a terror folyamatos. Csak vinni kell a szakemberhez minden alkalommal és nem feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!