Másnak is úgy van ,hogy az egyik nagymama a családban jobban főz mint a másik?
Figyelt kérdés
Anyám anyukája nagyon istenien főz pedig ugyanolyan alapanyagokkal főz kb mint apám anyja. De anyám anyja nem rak mindenbe rántást lehet attól jobb az ő főztje. Apám anyjának minden főztjének nagyon furcsa rossz utóíze van. Pedig ő is tisztán főz. Miért van nagyon rossz íze akkor az ő kajàinak??jan. 25. 15:18
11/11 anonim válasza:
Én pl az egyik nagyimnál soha nem ettem semmit. Nem főzött. Ha nem hagytak anyámék kaját nálam akkor éhezhettem.
A másik normálisan főzött, de nem az én világom volt. Nem sok pénze volt, mindenből kispórolta az alapanyagokat. Emlékszek hogy a vajról úgy beszélt, mintha valami drága kincs lenne. Nagyon ritka alkalmakkor vett csak vajat.
Nála inkább azért nem ettem, mert úgy éreztem hogy "megeszem előle". Inkább egyen ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!