Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Milyen ajándékot vegyek?

Milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés
Nagyimnak hamarosan közeleg a 86.szuletesnapja,es tanacstalan vagyok. Olyan értelemben aktív, hogy főz, ellatja magát es a haztartast is, elmegy boltba. De tarsasagi életet mar nem él, ritkan mozdul ki (hetente max kétszer és postara vagy boltba) és egyre kevesebb dolog érdekli. Kapott mar fotó albumot a családról, kapott "Nagymama mesélj" című könyvet is, ahol az életét mesélheti el, nagy rejtvenyfejto könyvet is, különböző konyhai eszközöket. Tanacstalan vagyok 🙄
okt. 19. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Pont azért nem kutyát vagy macskát javasoltam, mert egy madárnak mindegy kivel van.
okt. 19. 22:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Jár neki a helyi vagy valami más napilap? Fizesd elő egyre. Vagy bármilyen másra.
okt. 19. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Zongoraleckék? 😄🎹
okt. 20. 00:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne valami frappáns ajándékötletet írni, de saját tapasztalataim szerint is a legjobb ötlet az ilyen időseknek az ajándékkosár finomságokkal.

Hacsak nincs valami ismert, speckó hobbija (mondjuk kötés-horgolás, akkor kaphat jó minőségű fonalat stb.), akkor a legjobb szándékkal kiválasztott kedvesség is porfogó szokott csak lenni. Ők már általában szeretik a régi megszokott dolgaikat, megvannak a kialakult szokásaik, nem igazán szívesen változtatnak, és nem akarnak megtanulni használni új kütyüket.

A kosárba meg kerülhet nasi, bonbon, kávé, tea, esetleg valami finom bor, likőr stb., mellé pedig kaphat virágot is (ha szeret vele bíbelődni, és van hely a lakásban, akkor cserepes, egyéb esetben csak csokor vagy akár egy szál valami).

Rendes ajándékok közül még esetleg próbálhattok összerakni egy fényképes naptárt, ha szereti a fényképeket nézegetni, akkor ez is tetszhet neki, és úgyis közeledik az új év, szóval még praktikus is.

okt. 20. 08:13
 15/18 anonim válasza:
67%
Kérdezd meg, nincs valami amire vágyna?
okt. 20. 09:03
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó, neked nem volt nagyid? Általában az a válaszuk az ilyen kérdésekre, hogy :"Ugyan kedveském, nekem mindenem megvan, ne költsd a pénzed, inkább költsd magadra".
okt. 20. 09:11
 17/18 anonim válasza:
Valóban nem volt nagyim de édesanyám hasonló korú és igen is mindig megkérdezem mit szeretne és elmondja, hogy mit szeretne . Legutóbb egy vastag pizsamát , nagyon őrült mert egy jó minőséget vettem. Ember válogatja :)
okt. 20. 10:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Légkondit
okt. 20. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!