Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Milyen ajándékot vegyek?

Milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés
Nagyimnak hamarosan közeleg a 86.szuletesnapja,es tanacstalan vagyok. Olyan értelemben aktív, hogy főz, ellatja magát es a haztartast is, elmegy boltba. De tarsasagi életet mar nem él, ritkan mozdul ki (hetente max kétszer és postara vagy boltba) és egyre kevesebb dolog érdekli. Kapott mar fotó albumot a családról, kapott "Nagymama mesélj" című könyvet is, ahol az életét mesélheti el, nagy rejtvenyfejto könyvet is, különböző konyhai eszközöket. Tanacstalan vagyok 🙄
okt. 19. 19:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Én ilyen csomagösszeállítást szoktam csinálni egy kisebb kosárban apróságokkal. Pl lehet benne egy illatos szappan, levendulás illatos "zsák" (nem tudom mi a neve), különleges üveges ételek pl lekvár, méz, szószok. Esetleg különleges alakú tészta, valami szép mézeskalács dísz, különleges olajok (pl szezámmag, vagy fokhagymás olivaolaj, stb). Mehet bele akár cserepes virág is, egy szép kendő, papucs, egyedi bögre, fakanál. Vagy akár saját készítésű keksz, ilyesmik
okt. 19. 19:47
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Az én nagyim már elmúlt 90. Hasonlót adok jó ideje amit egyes írt. A kedvenc kávéja, bonbonja, aszalt gyümölcse, teája, bora stb. Akkor a kedvenc illatos gyertyája, fürdősó stb. Amiket használ szeret azokat igényesen elrendezem egy csomagba. Ő már régóta nem igényel mást. Amit nem talál hasznosnak el sem fogadja. Komolyan nem vicc azt így visszaadja, hogy nem kell vidd vissza. Viszont amiket használ azt elfogadja és örül is neki.
okt. 19. 19:55
 3/18 Szolovjov ***** válasza:
17%
Fizesd be egy kisgépes élményrepülésre. Szokott tetszeni az isőseknek.
okt. 19. 20:25
 4/18 anonim ***** válasza:
28%
Egy nagy csokor virágot. Szerintem ennyi idősen nem igényelnek extra ajándékokat. Hiszen mindenük meg van.
okt. 19. 20:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha szeret olvasni, valamilyen régi fajta regényt is megéri venni neki.

Vagy amiket írtak az előbbiek.

okt. 19. 21:22
 6/18 anonim ***** válasza:
43%
Ismertem régen egy öreg nénit, volt egy kis hullámos papagája. Nem igényel túl sok időt az ellátása, nem macerás. Örömét lelte benne. Vegyél neki egyet kalitkával, egyebekkel.
okt. 19. 21:39
 7/18 anonim ***** válasza:
64%
Madarat kalitkában? Amúgy állatot bem adunk ajándékba.
okt. 19. 21:46
 8/18 anonim ***** válasza:
29%

Miben kéne madarat tartani?

Lehet a néninek jobb lenne, ha mondjuk egyedül él, hogy beszél valakivel. Még ha állat is. Vagy egy macska is jó ötlet, ha bírja a szőrt és el tudja látni.

okt. 19. 21:53
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
És ha a néni meghal mi lesz az álattal?
okt. 19. 21:57
 10/18 anonim ***** válasza:
49%
Ennyi erővel senki ne tartson állatot, mert ha holnap elüti az auto mi lesz az állattal
okt. 19. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!