Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mamám miért csinálja ezt velünk?

Mamám miért csinálja ezt velünk?

Figyelt kérdés

Engem meg apámat sokszor hív kisköcsögnek, kisb.zi, kiskutya... Míg a másik fiát és unokáját drága kis unokám, drága

Kis fiamnak szólítja. Én meg apám kisköcsögök vagyunk .. :/ meg kisb.zik..

okt. 6. 12:12
 1/5 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Mondd meg, ha apád búza lenne, akkor nem lennél! 😃
okt. 6. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert bunkó a nagymamád. Bocsi, ez van. Nem kell ám vele tartani kapcsolatot, ha így kivételez. Sehol nincs kőbe vésve, hogy a lekezelő rokonokkal tartani kell a kapcsolatot. Ne keressétek, ne hívjátok telefonon, legyen boldog a másik fiával, unokájával, istenítse őket, hajrá.
okt. 6. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy tipp. Ti laktok közelebb / segítetek többet.

Sokszor fordul elő ilyen, bár az okát nem tudom.

Lazítsatok a kabcsolaton, akkor talán pedáloz majd értetek is.

okt. 6. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok büszke rá, de igazi proli családból származom. Gyakorlatilag mindenki ezt a stílust nyomja. Én meg cserébe egyikkel sem tartom a kapcsolatot. Nyugis életem van.
okt. 9. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert neki ez adja az örömöt/élvezi. Kell a családba fehér és fekete bárány is. Tanuld a pszihológiát/nárcisztikusságot.
okt. 26. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!