Összejött egy férfivel a nagyanyám, lehet, hogy veszélyben van?
Nagyapa sajnos 69 éves korában, 2020-tavaszán a Covid miatt elhunyt.
Egészen idén augusztusig egyedül élt. De most van egy nála hét évvel fiatalabb férfi, akivel megtalálta a közös hangot.
Anyám már összeveszett miatta, kölcsönösen volt köztük egy vita, ami majdnem elfajult.
A településünkön sajnos volt egy hasonló eset, ahol a ferfi kirabolta az idős nőt.
Rendes 60 feletti férfinek néz ki, de az a gyanús benne, hogy SUV-ja van, nem pedig egy ennek a korosztálynak átlagosnak hívható Ignise, Wagonrje.
Én kiskorom óta a gyanús jelek, és a potencinális bűnözők kiszűrésére vagyok nevelve. Van jó zsaruszimatom.
Nem kell mindenkit kiröhögni, nem ez a fórum célja, hogy kiröhögjünk másokat és ártsunk neki, elbizonytalanítsuk, kipellengérezzük bizonyítékért kiáltva es a végén rámondjuk, hogy kamu!
Utana lehet nézni a statisztikákban, hogy hány idős magányos nőt forgatnak ki szerelmet ígérő férfiak!
Hát nem tudom, de ha ez igaz, akkor nagyanyád helyében holnap megszakítanám veletek a kapcsolatot, mert toxic bagázs vagytok.
Ennyire szr az életetek, de komolyan? :S
Ez jó:D
75 éves papám van, nagyon jól tartja magát, simán letagadhatna 10 évet, ráadásul Volvo XC40-es autója van...
Potenciális bűnöző lenne?
Na bakker, hívom is a nagyit hogy gond van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!