Hogyan reagalnatok, ha a nagyszulotok kutakodna utanatok?
Jelenleg (az anyai) nagymamamnal lakok, innen jarok dolgozni. Ellotte apamnal laktam, de onnan elkoltoztem bizonyos okok miatt.
A helyzet az, hogy kutakodik a no. A szobaban atnezi rendszeresen a fiokokat, a tabletemhez is hozzanyult, probalta feloldani, de nem sikerult neki. Onnan tunt fel hogy egyreszt nem pontosan ugy teszi vissza, ahogy en oda teszem, masreszt edesanyam is mondta hogy ezt csinalja.
Egyebkent kulonosebben nem zavar, nincs mit rejtegetnem. Nem cigizek, nem pialok, drogozni se drogozok. Az egyetlen "bunom" az, hogy meleg vagyok, de arrol o is tud. Szoval talalni nem is fog semmi ujat.
Egyebkent nem csak velem csinalja ezt, a tesom utan is kutatgat.
A kerdesem, hogy egyaltalan miert csinalja? Bizalmi gondja lehet, vagy csak valamifele kontroll/ellenorzesi mania ez?
Miért nem zárod a szobádat??
Amúgymeg kérdezd meg tőle kedvesen, és mondd neki, hogy légyszi ne.
Kérdező, ha zavar, költözz el.
Addig meg köszönd meg nagymamádnak, hogy nála lakhatsz. Gondolom ingyen.
7-es, te fordítva ülsz a bilin.
Felnőtt, dolgozó embereknek senki nem köteles ingyen lakhatást biztosítani akkor sem, ha az konkrétan a gyereke, vagy az unokája.
Még a saját gyerekkel is megbeszélés kérdése, bele kell-e szállni pl. a rezsibe, lakbérbe, stb, nem még egy unokának! A felnőtt lét ugye azzal jár, hogy vállaljuk a megélhetésünk, lakhatásunk költségeket.
Nehogy már hálásnak kelljen lenni ilyen büdös bunkó vén boszorkánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!