Mással is csinálta azt a nagyanyja,hogy belekötött abba,hogy "húzások vannak a krumpliban" pucolás után, vagy csak az én nagyanyám volt ennyire kötekedős?
ma 11:21
És azt nem érzed hogy egy ilyen kérdés kiírása legalább akkora vagy nagyobb szarrágás a semmin? 😁 Aki kiírta 16-18 éves, neki a nagyanyja akár 70 is lehet. Melyiknek kellene több eszének lenni?
Nem nagyanyam, hanem anyam. Igy tartsam a kezem, igy nem jo, mashogy keverjem, ezt ne igy, masik oldalra stbstb. Fszom belevagtam tinikent, a sokadik csesztetesre nem is mentem ki segiteni.
Most ketten elunk a ferjemmel, ugy szeletelem a hagymat/ugy kavargatok/pucolom a zoldseget stb ahogy en akarom, a kutya nem szol bele.
Nekem anyám volt az aki mindig
azzal piszkált hogy hogyan
tartom a seprűt neki nem volt
mindegy mert szerinte úgy rossz
volt ahogy csináltam.
És a lépcsőháztakarításnál
is bele kötött mindenbe..
20-as, képzelheted, én eleve balkezes vagyok, szóval mindent fordítva csinálok és tartok. :D
Mostohaanyám az OCD-jével ezen teljesen ki volt akadva. Bocs, nem én tehetek róla, és szeretek balkezesnek lenni, szóval lehetne leszállni rólam talán.
ma 10:02
Nos: szerintem meg egy fiatalnak. Nekem biztos hogy 8-10 éves koromban messze volt annyi eszem(más kérdés hogy kulturáltságom is) hogy nem vitatkoztam idős emberekkel. De tudom, (hál.istennek) nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!