Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyapám testvérének a fia...

Nagyapám testvérének a fia Svédországban dolgozik svéd-angol és magyar-angol tolmácsként. Normális, hogy nem akar dolgozni hívni?

Figyelt kérdés

20F

Idén nyáron tettem le az emelt érettségit angolból.

95%-ra sikerült.

Kissé rosszul esik, hogy miután elvégzem az egyetemen az anglisztikát, nem szándékozik hívni.

Ezt már a szemembe is mondta. Nem kellek oda.

Nem indokolta meg az elutasítást.

júl. 31. 09:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt mond meg , hogy miért ő szerezzen neked munkát ?

Bakker felnőtt vagy ne másoktól akarj függeni .

júl. 31. 21:28
 22/26 anonim ***** válasza:
10%

Mit nem tudok rajta értelmezni? Világosíts fel😌

júl. 31. 21:46
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, élő példa, hogy egy diploma nem jár együtt pl olyan alapvető ismeretekkel, mint egy szöveg értelmezése.
aug. 1. 07:31
 24/26 anonim ***** válasza:
87%

lássuk be, egy 18 éves kis mitugrálsz vagy, aki nagyon büszke arra, hogy sikeresen befejezte a középiskolát. szerintem még korai veled tervezni, először még be kell jutni anglisztikára, elvégezni, közben legalább középfokon megtanulni egy másik nyelvet is, felvételizni tolmács-fordító mesterre, elvégezni, aztán lehet munkákról beszélgetni.

mondjuk ilyen undok kisgyereket ha a saját fiam lenne se ajánlanék be a cégnél, nehogy már rám nézzenek rondán a nyüszögős, pökhendi kisfiú miatt.

aug. 1. 15:05
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezekkel a nyelvekkel nem nagyon kapkodnak utána. A magyarok azért megtanulnak svédül igy nagyon riktán van igény tolmácsra. A svédek meg jól beszélnek angolul, igy svéd-angol se annyira kell. Nyilván tolmácsból meg dunát lehetne rekeszteni.
aug. 10. 17:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Jaj ez olyan tipikus proli. Engem is örökké megtalálnak a tizedik unokatesók is, hogy jönnének 'Németbe' dolgozni szerezzek nekik valamit valahol. Hát meg a nagy francokat szerzek. Egyszer megjártam rokonnal, soha többé!
szept. 20. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!