Nagyapám testvérének a fia Svédországban dolgozik svéd-angol és magyar-angol tolmácsként. Normális, hogy nem akar dolgozni hívni?
20F
Idén nyáron tettem le az emelt érettségit angolból.
95%-ra sikerült.
Kissé rosszul esik, hogy miután elvégzem az egyetemen az anglisztikát, nem szándékozik hívni.
Ezt már a szemembe is mondta. Nem kellek oda.
Nem indokolta meg az elutasítást.
Nem tartozik neked sem állásajánlattal, sem magyarázattal. Miért kéne téged istápolnia? Járd ki szépen magadnak az utat.
Nem lenne pofám gondolni se ilyenre, hogy majd a huszadik rokon jó helyére beteszem a s.ggem, nemhogy még kiakadni is rajta..
"Ezt már a szemembe is mondta. Nem kellek oda.
Nem indokolta meg az elutasítást."
Dehogynem indokolta meg: nem kellesz oda. Milyen indok kellene még?
Szerinted hány magyar- angol tolmács kell Svédországba?
25 éves felnőtt férfiként tényleg apud/ anyud unokatestvérén áll, vagy bukik majd az álláskeresésed?
Ha 15 évesen első nyári munkát keresel egy hónapra, még beleférhet egy ilyen szintű családi segítség, de huszon közepén? Légy reális!
"Nagyapám testvérének a fia - az neked valami harmadfokú akárkid."
Másodfokúnak az apja, már ha nem gyerektelen. Ahol a nagyszülök testvérek, ott a szülök unokatestvérek, az unokák pedig másounokatestvérek.
Mi pl. másoduokatesókkal vegyes kapcsolatot ápolunk. Kb. a felével összejárunk, a másik feléröl meg csak tudjuk, hogy vannak valahol.
De tulajdonképpen milyen munkát szeretnél te ott? Anglisztika szakkal még messze nem leszel tolmács, az emelt angol érettségid meg csak annyit jelent, hogy van egy papírod arról, hogy 95%-os eredménnyel oldottál meg egy feladatsort. Nem egy kollégám volt az évek során, akik jöttek nagy mellénnyel, hogy érettségi, meg felsőfokú nyelvvizsga, aztán az angol igazgatót úgy hallgatták, mint a süketek.
Mielőtt jönnél az irigységgel: nem, nekem nincs angol érettségim, én csak folyékonyan beszélek angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!