Nagypapám gyakran mászkál itthon pucéran, mit csináljak hogy abbahagyja végre?
Figyelt kérdés
Én érzem magam kellemetlenül, mikor az aszott szőrös pöcsét mutogatja szégyenszemre2024. júl. 28. 20:18
21/34 anonim válasza:
Ebben teljesen igazad van, nagyon az vagyok én is! 😁
22/34 anonim válasza:
"gyakran agresszív is, van hogy teljesen semmi dolgokon kapja fel a vizet"
Ez mondjuk nagyon sok fiatalra is jellemző, úgyhogy megintcsak semmi köze a demenciához.
De ha tényleg arra gyanakodtok, beszéljetek a háziorvosával, ne ti akarjátok belebeszélni, hogy demens, nem a ti dolgotok diagnosztizálni.
23/34 anonim válasza:
"Ha van légkondi mindig legyen beállítva olyan 14-15 fokra. Ha fázik tuti felvesz valamit!"
Ja, csak a többiek is szétfagynak. :)
24/34 anonim válasza:
#22 Az agresszivitás, ingerlékenység szintén a demencia egyik tünete lehet, nagy tévedés azt írni, hogy semmi köze hozzá.
Maga a kérdező is valószínűnek tartja a demenciát. Bizony, itt az ideje egy orvosi vizsgálatnak.
25/34 anonim válasza:
24 Azt is kellene tudni, hogy KORABBAN is ilyen volt-e, vagy mostanaban erosodott fel az agrrsszio. Mert a demencia egy egyre jobban romlo allapot. Valo igaz, hogy fiatalon is van, aki teljesen egeszsegesen is indulatkezelesi defektussal kuzd, akinek ilyen az alapszemelyisege...
26/34 anonim válasza:
Ne akarjuk már itt, látatlanban diagnosztizálni laikusként!
27/34 anonim válasza:
#26 Ki diagnosztizál? Feltételes mód! Vannak ráutaló jelek, indokolt az orvosi vizsgálat.
28/34 A kérdező kommentje:
Elvileg régen is voltak ilyen dolgai csak ritkábban sokkal
2024. júl. 29. 10:57
29/34 anonim válasza:
Családi meztelenkedős üdv újra itt... Eddig csak anyádra meg a húgodra masziztál, most már nagyapád is?
30/34 anonim válasza:
Kérd meg a nagymamádat, hogy minden reggel adjon a papára egy alsónadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!