Ha a Nagyszülők elválnak ötven év házasság után, és a Nagyapa másik nőt akar szerezni, még lehet része szexuális élményben?
Szerintem igen.
A szexuális élmény elég tág fogalom.
Van aki idős korára fordul ki magából teljesen....
Ha ennyire elégedetlen volt a házas életével, (legalább is erre lehet következtetni a döntéséből) miért nem váltott hamarabb, fiatalabb korában? Akkor még több értelme lett volna....
Az egyik ismerősömet elhagyta az akkor hetven éves férje, egy nála kb. 30 évvel fiatalabb nőért. Persze a nőnek csak a pénze kellett, mivel nagyon tehetős férfi volt. A feleségét nagyon váratlanul érte, és teljesen összeomlott, azóta nem százas szegény nő, teljesen tönkre ment az idegrendszere érthető módon. Nagyon megalázta őt a férje....
A lényeg, hogy az új nőjének, pontosabban feleségének, mert a válás után szinte azonnal újra nősült. Szóval vett neki házat meg autót is. Sokáig persze nem évezhette a fiatal társát, mert mindezek után alig fél évre megbetegedett, és teljesen lerobbant. Az imádott szerelme azzal a lendülettel be is vágta valamilyen szociális otthonba, ahol szintén kb. még fél évig vegetált, majd meghalt. A válása után durván még 1 évig húzta....
Szerintem nagyon tanulságos ez a történet. Nem tudom a te nagypapádnak milyen az anyagi helyzete, de ha a pénze miatt találna csak fiatalabb partnert, akkor számoljon vele, hogy le fogja húzni, és érdek kapcsolat lesz az egész, és egyáltalán nem biztos, hogy cserébe gondoskodni fog róla, ha lebetegszik, ahogy az a nő sem tette. Viszont a családjára sem számíthatott már, mivel annyira megharagudott rá, mind a volt felesége, mind a gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!