Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tennétek, ha a nagyszülők...

Mit tennétek, ha a nagyszülők betegen mennétek látogatni a babátokat?

Figyelt kérdés
Mikor szóltam a szüleimnek, hogy nem tetszik, még én lettem leugatva. Anyósómék direkt nem jönnek már 3 hete, mert nem tudnak kikeveregni a betegségből. Nem is értem az egészet. Néha már azt érzem direkt csinálják.
febr. 22. 10:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Normál esetben ez alapillem, hogy betegen nem megyünk vendégségbe, és a beteghez sem megyünk órákra. Babalátogatóba amúgy sem megyünk órákra, és betegen sehogyse.

Aki ezt nem fogja fel, nyugodtan megsétődhet.

febr. 22. 15:04
 22/24 anonim ***** válasza:
97%

Én anno már azt is utáltam, mikor osztálytársaim betegen jöttek iskolába, mert a szüleik szerint nincs is olyan komoly bajuk, aztán meg ott köhögtek, meg a vécére rohangáltak hányni egész nap, mert egy kis nátha, influenza az semmiség. Bakker, az oké, hogy szerinted semmiség, de rajtad kívül léteznek még mások is, akik nem feltétlenül akarnak minden sz.rt is összeszedni.

Ilyen esetben engem nem érdekel, ha sértődés lesz belőle, akkor jöjjenek látogatóba, ha már meggyógyultak és kész.

febr. 22. 15:40
 23/24 anonim ***** válasza:
97%

Nem jönne de a lakásba sem engedném be.

Aki vszeg fertőző beteg, az szépen üljön otthon a sggén, míg meg nem gyógyul, ne látogasson rokonokat, főleg nem kisbabás rokonokat.

febr. 23. 11:54
 24/24 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon egyszerű, az ajtóban megmondanám, hogy ha nem húznak el azonnal, rájuk hívom a rendőröket és ha kérdezik, miért, zaklatásra hivatkozom. Addig sajnos nem vesznek vissza az ilyenek a pofájukból, amik nem hozzák őket iszonyatosan ciki helyzetbe. Ha a párom melléjük áll, akkor menjen anyuciék után, nem tartom vissza.
febr. 24. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!