Mit tennétek, ha a nagyszülők betegen mennétek látogatni a babátokat?
Normál esetben ez alapillem, hogy betegen nem megyünk vendégségbe, és a beteghez sem megyünk órákra. Babalátogatóba amúgy sem megyünk órákra, és betegen sehogyse.
Aki ezt nem fogja fel, nyugodtan megsétődhet.
Én anno már azt is utáltam, mikor osztálytársaim betegen jöttek iskolába, mert a szüleik szerint nincs is olyan komoly bajuk, aztán meg ott köhögtek, meg a vécére rohangáltak hányni egész nap, mert egy kis nátha, influenza az semmiség. Bakker, az oké, hogy szerinted semmiség, de rajtad kívül léteznek még mások is, akik nem feltétlenül akarnak minden sz.rt is összeszedni.
Ilyen esetben engem nem érdekel, ha sértődés lesz belőle, akkor jöjjenek látogatóba, ha már meggyógyultak és kész.
Nem jönne de a lakásba sem engedném be.
Aki vszeg fertőző beteg, az szépen üljön otthon a sggén, míg meg nem gyógyul, ne látogasson rokonokat, főleg nem kisbabás rokonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!