Lehet már látogatni a nagyszülőket?
3 hete meglátogattam a szüleimet, ugyabban a faluban élnek, mint a nagyszüleim. Nem mentem át a nagyszüleimhez, mert hogy nehogy rájuk ragasszak valamit (bár tökéletesen egészségesnek érzem magam). Felhívtam őket akkor, hogy itt vagyok, de nem megyek át, ha nem baj. 1 hétre rá meghalt a papám. (Nem koronavírusban, hanem csak úgy, teljesen váratlanul.)
Én a helyedben mennék.
Szerintem nem kéne. A baba még túl kicsi, a szüleid pedig valószínűleg idősek.
4-es: Majd remélem, akkor is ezt mondod, ha valamelyik szülőd mondjuk a kórházban haldoklik.
Én februárban voltam otthon utoljára, édesanyám, mamám együtt él. Most megyek haza a hétvégén, maradok pár napot. Egy, segíteni kell a kertet kicsit rendbetenni. Kettő, baromira hiányzanak.
Aggódom én is természetesen, de egyszerűen muszáj mennem. Nem bírom ki már. Fokozottan ügyeltem eddig is, eztán is.
*hiányoznak, bocsi.
Illetve szerintem 6 hónapos baba nem kicsi a látogatáshoz egyáltalán. Nem lehet búra alatt tartani 18 évig..
Hetek óta feloldották a kijárási korlátozásokat, immár Bp-en is.
Müller Cecília külön mondta, hogy lehet menni. Kövesd a híradásokat, kérdező!
OFF lesz!
Az 1-es válasz 50%-os volt és én "Hasznosnak" találtam
(Tudok róla fotót mellékelni)
Mihelyt megnyomtam, hogy hasznos, leesett 49%-os pirosra.
Akkor hogy is van itt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!