Mit tennétek, ha a nagyszülők betegen mennétek látogatni a babátokat?
Én bevállalom a vitát ilyen esetben ha kell.
Inkább sértődjön meg a felnőtt 2 napra, mint a gyerekem legyen beteg egy hétig.
Pont letojom, mit gondol.
Én se megyek oda sehova, hogy már az ajtóban hányok.
Az én anyósom is ilyen. Benyeltünk egy hányós-hasmenéses vírust, és nem mentünk el szülinapra, amire egyébként elfelejtettek meghívni, előtte egy órával szóltak. Idejöttek megnézni a buli után, hogy tényleg betegek vagyunk e,es el se akartak menni.
Rosszindulat.
Sok ilyen van, jobb be sem engedni. Mi megjártuk egyszer , elég volt.
Mi előre szóltunk, hogy ha lehet, betegen ne jöjjenek. A válasz: Oké, semmi bajuk.
Majd megérkeztek tüsszögve, krákogva, szipogva. Csak egy kis nátha, mondták. Én lezártam azzal, hogy az már pont sok, úgyhogy a babával a szomszéd szobában maradok, de így messziről, a nyitott ajtón benézhetnek a szobába.
Nem tetszett. Aztán mikor a szülinapra nem mentünk, mert csak náthás volt a gyerek és szörcsögve vette a levegőt, akkor megsértődtek. Nekik is van porszívójuk, ott is lehet szívni az orrát. ...
Elküldeném őket az ajtóból. Sajnos vagy nem sajnos én elég bunkó tudok lenni, ha ilyesmiről van szó. Volt is összetűzés, mikor meglett a gyerekem, és rájöttek, hogy nem csinálnak azt vele, amit akarnak.
Hogy mit szólnak, az meg nem is érdekel. Én se megyek betegen máshoz. Nincs a gyerek eldugva, lehet látni majd ha meggyógyulnak.
Nekünk anyósék ilyenek.. az én szüleim direkt nem jönnek el hetekig, vagy ha mi vagyunk betegek is max kaját raknak le az ajtóban...
Mikor a nagy féléves volt, akkor eljöttek, majd másfél óra után benyögte, hogy jaj nem puszillak meg TÖBBSZÖR, mert kapar a torkom... 3 nap múlva nekik pozitív covid teszt, ágynak dőltek, majd 1 hét múlva mi is....de neki csak a torka kapar, meg nincs is olyan, hogy covid és nem is ők hozták ide.
Azóta többször is megpróbálta ezt eljatszani, mikor a kicsi 2 hónapos volt, akkor is el akart jönni, csak véletlen elszólta magát, hogy megy a hasa meg hány napok óta... dehát ugyan már az semmiség, szerintem meg nettó parasztság ez a hozzáállás
Megkérném őket, hogy távozzanak, s jöjjenek vissza, ha már nem betegek.
Ha még nekik állna fejebb kiis hajítanám őket.:D
Mi fordítva voltunk. Volt egy herpesz a számon. Csak 3 héttel az elmúlása után látogattuk meg az akkor 5 hetes unokám. Az egész rokonság szidott minket (kivéve a menyem és a fiam), miért nem megyünk el, hogy lehet, hogy ennyire nem vagyunk kíváncsiak az unokánkra. Lehet, hogy a 3 hét rátartás túlzás volt, de biztosak akartunk lenni.
A puszilgatás egészségesen sem szokásunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!