Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tennétek, ha a nagyszülők...

Mit tennétek, ha a nagyszülők betegen mennétek látogatni a babátokat?

Figyelt kérdés
Mikor szóltam a szüleimnek, hogy nem tetszik, még én lettem leugatva. Anyósómék direkt nem jönnek már 3 hete, mert nem tudnak kikeveregni a betegségből. Nem is értem az egészet. Néha már azt érzem direkt csinálják.
febr. 22. 10:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én bevállalom a vitát ilyen esetben ha kell.

Inkább sértődjön meg a felnőtt 2 napra, mint a gyerekem legyen beteg egy hétig.

febr. 22. 10:39
 12/24 A kérdező kommentje:
De ilyenkor ők mit gondolnak? Főleg úgy hogy előtte hetekig ránk se rúgták az ajtót...
febr. 22. 10:42
 13/24 anonim ***** válasza:
97%

Pont letojom, mit gondol.

Én se megyek oda sehova, hogy már az ajtóban hányok.

Az én anyósom is ilyen. Benyeltünk egy hányós-hasmenéses vírust, és nem mentünk el szülinapra, amire egyébként elfelejtettek meghívni, előtte egy órával szóltak. Idejöttek megnézni a buli után, hogy tényleg betegek vagyunk e,es el se akartak menni.

Rosszindulat.

febr. 22. 10:49
 14/24 anonim ***** válasza:
89%

Sok ilyen van, jobb be sem engedni. Mi megjártuk egyszer , elég volt.

Mi előre szóltunk, hogy ha lehet, betegen ne jöjjenek. A válasz: Oké, semmi bajuk.

Majd megérkeztek tüsszögve, krákogva, szipogva. Csak egy kis nátha, mondták. Én lezártam azzal, hogy az már pont sok, úgyhogy a babával a szomszéd szobában maradok, de így messziről, a nyitott ajtón benézhetnek a szobába.

Nem tetszett. Aztán mikor a szülinapra nem mentünk, mert csak náthás volt a gyerek és szörcsögve vette a levegőt, akkor megsértődtek. Nekik is van porszívójuk, ott is lehet szívni az orrát. ...

febr. 22. 10:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Elküldeném őket az ajtóból. Sajnos vagy nem sajnos én elég bunkó tudok lenni, ha ilyesmiről van szó. Volt is összetűzés, mikor meglett a gyerekem, és rájöttek, hogy nem csinálnak azt vele, amit akarnak.

Hogy mit szólnak, az meg nem is érdekel. Én se megyek betegen máshoz. Nincs a gyerek eldugva, lehet látni majd ha meggyógyulnak.

febr. 22. 11:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk anyósék ilyenek.. az én szüleim direkt nem jönnek el hetekig, vagy ha mi vagyunk betegek is max kaját raknak le az ajtóban...

Mikor a nagy féléves volt, akkor eljöttek, majd másfél óra után benyögte, hogy jaj nem puszillak meg TÖBBSZÖR, mert kapar a torkom... 3 nap múlva nekik pozitív covid teszt, ágynak dőltek, majd 1 hét múlva mi is....de neki csak a torka kapar, meg nincs is olyan, hogy covid és nem is ők hozták ide.

Azóta többször is megpróbálta ezt eljatszani, mikor a kicsi 2 hónapos volt, akkor is el akart jönni, csak véletlen elszólta magát, hogy megy a hasa meg hány napok óta... dehát ugyan már az semmiség, szerintem meg nettó parasztság ez a hozzáállás

febr. 22. 12:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Be se engedtem volna be őket az ajtón, sértődjenek meg nyugodtan. Ha meg hisztiznek és pattognak, akkor a jövőben sem kell jönniük.
febr. 22. 12:19
 18/24 anonim válasza:
96%

Megkérném őket, hogy távozzanak, s jöjjenek vissza, ha már nem betegek.

Ha még nekik állna fejebb kiis hajítanám őket.:D

febr. 22. 12:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi fordítva voltunk. Volt egy herpesz a számon. Csak 3 héttel az elmúlása után látogattuk meg az akkor 5 hetes unokám. Az egész rokonság szidott minket (kivéve a menyem és a fiam), miért nem megyünk el, hogy lehet, hogy ennyire nem vagyunk kíváncsiak az unokánkra. Lehet, hogy a 3 hét rátartás túlzás volt, de biztosak akartunk lenni.

A puszilgatás egészségesen sem szokásunk.

febr. 22. 13:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
#19 ugyan nem a kérdésre válaszolt, de mond el nekik, követendő példaként!
febr. 22. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!