Anyagi jóléten csámcsogó nagyszülőket (dédszülőket, idős rokonokat) hogy lehet leszerelni?
10! Jó nagy marha vagy. :D én nem azért viselek márkás cuccokat mert szeretem felhívni magamra a figyelmet, hanem mert szeretem ha nem rohad bele a cipőbe a lábam és nem csak 1 évig bírja.
De szeretem, hogy a Hilfiger kabátomat már 200x mostam ki és nem fakult ki a színe, nem tűnt el az anyag, nem kellett cipzárt cserélni.
Te tipikusan az irigy, csóró embereket testesíted meg, akik (ahogy a kérdező esetében is) azt lesik, hogy mások mit vesznek és hányszor mennek nyaralni, hogy aztán kibeszélhessék a szomszéddal, hogy "mibű telik ezeknek ennyi mindenre?!"
11# 10 vagyok: se irigy, se csóró nem vagyok, se nem lesem, hogy mások mit vesznek, meg hová mennek nyaralni, és még magamban sem foglalkozom azzal, hogy kinek-miből-mire. telik.
Nekem nem olyan nagy dolog, hogy foglalkozzam vele.
Arra nem tudok mit mondani, ha jó nagy marhának tartasz.
De pszichológusnak ne menj, arra nem vagy alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!