Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyagi jóléten csámcsogó...

Anyagi jóléten csámcsogó nagyszülőket (dédszülőket, idős rokonokat) hogy lehet leszerelni?

Figyelt kérdés
Sosem szűnik meg?
jan. 12. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%

10! Jó nagy marha vagy. :D én nem azért viselek márkás cuccokat mert szeretem felhívni magamra a figyelmet, hanem mert szeretem ha nem rohad bele a cipőbe a lábam és nem csak 1 évig bírja.

De szeretem, hogy a Hilfiger kabátomat már 200x mostam ki és nem fakult ki a színe, nem tűnt el az anyag, nem kellett cipzárt cserélni.

Te tipikusan az irigy, csóró embereket testesíted meg, akik (ahogy a kérdező esetében is) azt lesik, hogy mások mit vesznek és hányszor mennek nyaralni, hogy aztán kibeszélhessék a szomszéddal, hogy "mibű telik ezeknek ennyi mindenre?!"

jan. 14. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

11# 10 vagyok: se irigy, se csóró nem vagyok, se nem lesem, hogy mások mit vesznek, meg hová mennek nyaralni, és még magamban sem foglalkozom azzal, hogy kinek-miből-mire. telik.

Nekem nem olyan nagy dolog, hogy foglalkozzam vele.

Arra nem tudok mit mondani, ha jó nagy marhának tartasz.

De pszichológusnak ne menj, arra nem vagy alkalmas.

jan. 14. 20:07
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem szinte minden markas holmim hasznalt uzletekbol szarmazik. mivel nem hirdetem senkinek max. azt jegyzik meg hogy jaj de csinos jol nez ki hol vetted? a masik sok igazan szep de nem markas cuccom internetes ahol jo dolgokat lehet kifogni olcson. nem kell ffigyelembe venni az ilyen kerdeseket, de a nagyneninek meg lehet mondani 'jaj dragam te aztan halado szellem vagy hogy igy ismered a markakat!" ez nem sertes meg jo neven is fogja venni es nem piszkal legkozelebb. en mindig azt vettem ami NAGYON TETSZETT ES TUDTAM HOGY JOL FOG ALLNI. sosem a marka miatt vasaroltam semmit. sot van egy olyan vilagmarka ami most az egyik legnagyobb en ki nem allhatom. egyszer alig tudtam lebeszelni a ferjemet hogy ne vegyen nekem ilyet mert valahol latta es nagyon kedvezo volt az ara.
jan. 25. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!