Minek kellett elvinnie az unokát?
Anyósom elvitte a lányom, a másik két unokájának a tánc fellépésére. A gyerekem úgy jött haza, hogy teljesen ki akadt, és rosszul érezte magát.
Ha tudtam volna nem is engedtem volna, de mivel apás hétvége volt, a gyerekem apja elengedte.
Ahelyett, hogy képeznéd a gyerekedet: tánc, zene, sport, stb, ostobán megerősíted benne az irigységet.
Sőt, szemre hányod ex anyósnak, hogy összetartja az unokákat, értelmes programra viszi, rányitja a gyerek szemét, hogy így is lehet.
Manapság nem elérhetetlen pl egy aprók tánca, vagy balett, klf tornák, sőt, 6 éveseknek már judó is van. Úszni megtanítottad már?
Vagy bevágod a tvé elé, oszt hadd neveljék a szennycsatornák?
Első válaszoló vagyok. Kérdező, ne legyél debil, könyörgök!
Nem hiszem el, hogy ennyi kommentelő után még mindig nem érted mi a baj.
Most mit akarsz tulajdonképpen? Kiakadni az anyósodon a semmi miatt?
Keresed a kifogásokat, sajnáltatod magadat és a lányodat. Neked nem az anyósoddal van problémád szerintem, hanem a tehetetlenségeddel.
De szerintem még te magad sem érted, hogy min akadtál ki. Először az a baj, hogy elviszi magával, később meg az, hogy nem táncolhatott. És hogyha később elviszik egy színházba onnan meg hazajön és azon akad ki, hogy nem szerepelhetett, mit fogsz csinálni, akkor is ezt? :D Azért jó lenne tudatosítani magadban és a lányodnál, hogy nem körülöttetek forog a világ. Hogyha annyira érdekelne a lányod jóléte, hogy jól érezze magát akkor nem a valagadon üldögélnél hanem valahova máshova beiratnád.
"Most mit akarsz tulajdonképpen? Kiakadni az anyósodon a semmi miatt?"
Pontosan, csak azt akarja, hogy a saját gondolatait hallja vissza mástól. Igen, a nagyi gonosz, az exe maga a sátán, az egész csaléd gonosz féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!