Minek kellett elvinnie az unokát?
Anyósom elvitte a lányom, a másik két unokájának a tánc fellépésére. A gyerekem úgy jött haza, hogy teljesen ki akadt, és rosszul érezte magát.
Ha tudtam volna nem is engedtem volna, de mivel apás hétvége volt, a gyerekem apja elengedte.
"Rosszul érezte magát, hogy ő nem táncolt."
Szellemi fogyatékos, hogy nem sikerült neki megertenie, hogy ez egy fellépés volt?
Szegény gyermek, biztosan maradandó trauma lesz.
Tancolhatott volna ő is, miért nem ment fel ő is a színpadra?
Nem akarok rosszindulatú lenni, de szerintem belemagyarázod. Lehet, hogy megfogalmazódott benne, hogy ő is táncolni szeretett volna, de nem ez a lényeg.
Azt mondod, ha tudod előre, nem engeded el. Azért nem engedted volna el, mert feltételezted volna, hogy rosszul érinti, amiért ő nem táncolhat? Vagy amiért nem róla szól akkor épp az az egy óra?
Ha magadba nézel, nem inkább az a bajod, hogy kiesik a gyerek erre az időre a felügyeleted alól, az apukával és családjával pedig nem egészséges a kapcsolatotok?
Akkor inkább megsértődött, hogy nem táncolhatott, te meg megsértődtél, mert a program nem a lányodról szólt.
Nem kell személyes bosszúnak hinni mindent. Biztos nem jöttök ki jól, de nem a gyereken fogja "leverni".
Hány éves a lányod? Mama nem mondta el, hogy fellépés lesz, tehát néző lesz?
Milyen előadás? Mert mondjuk egy balettre nehezen állt volna be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!