Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Minek kellett elvinnie az unokát?

Minek kellett elvinnie az unokát?

Figyelt kérdés

Anyósom elvitte a lányom, a másik két unokájának a tánc fellépésére. A gyerekem úgy jött haza, hogy teljesen ki akadt, és rosszul érezte magát.

Ha tudtam volna nem is engedtem volna, de mivel apás hétvége volt, a gyerekem apja elengedte.

2023. dec. 18. 14:04
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
98%
Rosszul érezte magát vagy unta a programot? Nem mindegy.
2023. dec. 18. 14:48
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Tán mert úgy gondolta hogy jó közös családi program lehetne!?
2023. dec. 18. 14:48
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne vitte volna el? Szerintem jól tette.
2023. dec. 18. 14:51
 14/49 anonim ***** válasza:
97%
Hát szörnyű, hogy anyosod szeretne fenntartani a gyereked és az unokatestvére közötti kapcsolatot és ráadásul nem csak úgy, hogy otthon a négy fal között ülnek
 15/49 A kérdező kommentje:
Rosszul érezte magát, hogy ő nem táncolt.
 16/49 anonim ***** válasza:
98%

"Rosszul érezte magát, hogy ő nem táncolt."

Szellemi fogyatékos, hogy nem sikerült neki megertenie, hogy ez egy fellépés volt?

2023. dec. 18. 14:52
 17/49 anonim ***** válasza:
30%

Szegény gyermek, biztosan maradandó trauma lesz.

Tancolhatott volna ő is, miért nem ment fel ő is a színpadra?

2023. dec. 18. 14:53
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok rosszindulatú lenni, de szerintem belemagyarázod. Lehet, hogy megfogalmazódott benne, hogy ő is táncolni szeretett volna, de nem ez a lényeg.

Azt mondod, ha tudod előre, nem engeded el. Azért nem engedted volna el, mert feltételezted volna, hogy rosszul érinti, amiért ő nem táncolhat? Vagy amiért nem róla szól akkor épp az az egy óra?

Ha magadba nézel, nem inkább az a bajod, hogy kiesik a gyerek erre az időre a felügyeleted alól, az apukával és családjával pedig nem egészséges a kapcsolatotok?

2023. dec. 18. 14:56
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

Akkor inkább megsértődött, hogy nem táncolhatott, te meg megsértődtél, mert a program nem a lányodról szólt.

Nem kell személyes bosszúnak hinni mindent. Biztos nem jöttök ki jól, de nem a gyereken fogja "leverni".

2023. dec. 18. 15:00
 20/49 anonim ***** válasza:
96%

Hány éves a lányod? Mama nem mondta el, hogy fellépés lesz, tehát néző lesz?

Milyen előadás? Mert mondjuk egy balettre nehezen állt volna be..

2023. dec. 18. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!