Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Minek kellett elvinnie az unokát?

Minek kellett elvinnie az unokát?

Figyelt kérdés

Anyósom elvitte a lányom, a másik két unokájának a tánc fellépésére. A gyerekem úgy jött haza, hogy teljesen ki akadt, és rosszul érezte magát.

Ha tudtam volna nem is engedtem volna, de mivel apás hétvége volt, a gyerekem apja elengedte.

2023. dec. 18. 14:04
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
96%
"Vihar a biliben"!
2023. dec. 18. 15:06
 22/49 anonim ***** válasza:
97%

A tévében sem néztek táncot ezek szerint?

Amúgy ő is jár táncolni, csak nem oda? Akkor nyilván tudja, hogy neki is lesz fellépése, ahol mások nem fognak táncolni, nem? Oda meg vigye el nagyi a többi gyereket, és meg van oldva (feltéve ha nagyit beengeditek, mert a leírtak alapján kérdéses...)

2023. dec. 18. 15:06
 23/49 A kérdező kommentje:
6 éves, ő nem jár táncolni. Én sajnos nem tudom megtenni, hogy hetente kétszer vigyem őt a város másik végébe. Tudta, hogy fellépés lesz, de még kicsi. Nem tudta felmérni hogy rosszul fog neki esni. Én előre tudtam volna.
2023. dec. 18. 15:09
 24/49 anonim ***** válasza:
94%
Ha a lányod három éves, akkor ez érthető. Ha több, akkor már nem így kellene reagálnia, neked pedig nem a felnőttekre pattogni. Se az anyósra, se az exedre.
2023. dec. 18. 15:11
 25/49 anonim ***** válasza:
94%
6 éves, bakker. 6.
2023. dec. 18. 15:13
 26/49 anonim ***** válasza:
97%
Ó értem, anyósra és/vagy exférjre haragszol. Ha családi közös programra viszik, jó helyen van, nyugi. Ne orrolj rájuk a gyerek előtt, és ne adj neki igazat ilyen hisztiben, mert ez a te haragod és nem az övé. Még felnőhet hézagos családban is szeretetben.
2023. dec. 18. 15:13
 27/49 anonim ***** válasza:
97%

Te tudtad volna.. Ne hülyéskedj már, nem tetoválni vitte a nagyi egy kocsmatúra után.

Egy 6 évesnek meg sok minden rosszul esik, és sokszor megsértődik, akárhogy igyekszik az ember.

Nincs cukorból az a gyerek, azért egy táncfellépéstől nem

kell óvni.

2023. dec. 18. 15:18
 28/49 anonim ***** válasza:
96%
Szegény gyerek. Milyen terhelt gyerekkora lehet, ha egy ilyen kérdést felháborodva képes vagy kiírni?
2023. dec. 18. 15:20
 29/49 anonim ***** válasza:
97%

Viszont ha arról van szó, hogy ő is táncolni szeretne, akkor irigyelhetné a barátnőjét/ovis/sulis társát is, nem zárhatod el mindenkitől, aki táncol.

Ehhez, mármint a táncolni járáshoz egyébként nem tudsz segítséget kérni apától/nagyitól? Még hasznuk is lehetne :)

Vagy nincs közelebbi tánc?

2023. dec. 18. 15:21
 30/49 anonim ***** válasza:
98%

Kérd meg apukát/anyóst, hogy segítsenek be a heti 2x-i fuvarba, hogy a lányod is járhasson táncolni vagy keress neki olyan elfoglaltságot, amitől ő érezheti magát "különlegesnek".

Egyébként ekkora csalódást már illene feldolgozni 6 évesen, amit azzal segíthetsz, hogy nem kerítesz ekkora feneket az ügynek.

2023. dec. 18. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!