Jogosan haragszom nagyapámra emiatt?
Gyerek onkológián dolgoztam a fiam születése előtt. Voltak egészen pici, még anyatejes babák is. Szerinted ők egészségtelenül étkeztek? Direkt lettek rákosak?
4 nagyszülőmből egyetlen egyet ismertem, ő is meghalt a 16. szülinapom előtt pár nappal.
A halott nagyapám szülinapján születtem. (Aki anyukám 5 éves korában halt meg, mégsem gyűlöli senki)
Remélem csak troll vagy, mert ha nem, akkor komoly bajok vannak a toronyban.
Öngyilkos lett? Ha fiatalon halt meg, az a szülőd, aki utánamaradt félárván, jobban haragudhatott volna rá annak idején. De az a harag is át kell alakuljon egy idő után, ahogy lezajlik a gyászfolyamat.
Nem azért dobja el valaki az életét, hogy huh, de jól kitoljon a családdal, sőt, a meg nem született unokával. Depressziós volt, valószínűleg nem kapott érdemi segítséget akkoriban. Ami nagyobb baj, hogy talán ma sem kapna.
Most akkor én is haragudjak a nagyapámra, mert saját hibájából kiszaladt az útra nagy sietségében? Azt hitte átér a túloldalra, de nem így lett. Elütötte egy busz, és meghalt.
Ne haragudj rá, az ember alapvetően azt hiszi hogy elpusztíthatatlan, és nagyjából úgy is él. Lehet a saját hibájából halt meg, fiatalon, de ő sem így akarta volna. Alapesetben az ember nem akar meghalni. Sajnos nem volt része az életednek, amit megértek hogy hiánnyal, szomorúsággal tölt el téged. Viszont ne hibáztasd elért, mert felesleges, csak magadat hergeled. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!