Jogosan haragszom nagyapámra emiatt?
A kérdésre a válasz
Qurvára nem,nemjogos
Meg saját hibája miatt?öngyilkos lett? Habár aztis kiválthatja szerintem valami nem feltétlenül a sajàt hibánk…
Hülyesèg ezért haragudnod negboldogult öregapádra…
Nameg?honnan tudod hogy most ezzel a te hülye oktalan haragod nem gátolja vagy rongálja a lelkèt?üdvét?nem az ellensèged volt az öreg… és hidd el hogy egy meglett normális családapa/nagyapa jobban várja az unokát mint az unoka a nagyszülőt
17vagyok
Szóval rák vitte el az öreget
Apám te gyerek próbálj fel egy koporsót inkább..hogy te milyen hülyevagy apám…hogy mit megnem adnák anyádék elérhetőségéért… hogy elpicsázzanak ezért ahogy azt kell
Faszikám te milyen egy sódervagy…
Akkor csak vegyük azt például hogy
Öregapád idejében akármit is fogyasztott az sokkal kevésbé volt káros akkor mint ma ugyanaz…
Tudod te FILyJÚ van az a mondás hogy
“Nem a koros hanem a soros”
Öregapám 102évig élt
Cigizett elég szépen
Ivott is (nem massziv alkeszként)
Evett sok szirxart 102èvesen halt meg
Én 96os vagyok
2 jóbarátom rákos szintén 96os és már egy jópár éve hogy diagnosztizálták és műtik őket kűzdenek 1000el kissebb nagyobb sikerekkel…apám te milyen kis szűkvagy… apád lennék filyjú,biztos nemlennél ilyen vélemébyen…
Még a rák sem feltétlenül az ő hibája!
Nekem volt egy tanárom aki 35 évesen let rákos,még az evet sem tudta végig vinni. Pedig sugarazták,kemozták ès a rák lesexarta a kezelést, volt a végén mindenhol:tüdő,máj,bél...gyakorlatilag felzabálta őt. A pasi pedig nem ivott,nem dohanyzott,járt velünk sport versenyekre, ő volt a húzó ember és mégis 6-7hónap allat végelett.
A másik az a fönököm volt. Ahigy ő fogalmazott amikor alul és felül is vérzel az már a vég. Mondjuk ő nem vártameg a kaszást elébe ment a dolgoknak. És ő sem volt egy önpusztitó jelenség...idegen légió,légi mashal,kmz kiképző. És egy egyszerű fönök.
Nem jogos az utálatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!