Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Jogosan haragszom nagyapámra...

Jogosan haragszom nagyapámra emiatt?

Figyelt kérdés
Haragsuom rá, mert (saját hibájábol) fiatalon meghalt és nem volt ott amikor megsgülettem, meg nem volt ott gyermekkoromban sem és ezért rettenetesen haragszom rá, már már gyülölöm öt
2023. nov. 9. 21:38
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Végre egy normális válasz! De igy nekem önem volt soha! Soha meg sem ismerhettem!
2023. nov. 9. 23:10
 12/47 A kérdező kommentje:
De egyébként meg tehet róla, mert ha egészségesen élt volna, nem emésztette volna fel a rák!!!
2023. nov. 9. 23:15
 13/47 anonim ***** válasza:
34%
Talán mégis jó ötlet lenne kiásni a vén rohadékot! Rúgd csak szét a csontjait, megérdemli!!
2023. nov. 9. 23:24
 14/47 A kérdező kommentje:
Az ilyen egy szemét ember! Csak magára gondol! Az nem érdekelte,hogy mással mivan! Nem érdekelte, hogy mi lesz utána,inkább meghalt!
2023. nov. 9. 23:25
 15/47 anonim ***** válasza:
92%
Én meg téged. Ha megnyugtat.
2023. nov. 9. 23:46
 16/47 anonim ***** válasza:
95%
Lehet előre látott téged. Olvasva a soraidat, én is inkább alulról szagolnám az ibolyát.
2023. nov. 9. 23:46
 17/47 anonim ***** válasza:
97%

A kérdésre a válasz

Qurvára nem,nemjogos

Meg saját hibája miatt?öngyilkos lett? Habár aztis kiválthatja szerintem valami nem feltétlenül a sajàt hibánk…

Hülyesèg ezért haragudnod negboldogult öregapádra…

Nameg?honnan tudod hogy most ezzel a te hülye oktalan haragod nem gátolja vagy rongálja a lelkèt?üdvét?nem az ellensèged volt az öreg… és hidd el hogy egy meglett normális családapa/nagyapa jobban várja az unokát mint az unoka a nagyszülőt

2023. nov. 9. 23:51
 18/47 anonim ***** válasza:
6%

17vagyok

Szóval rák vitte el az öreget

Apám te gyerek próbálj fel egy koporsót inkább..hogy te milyen hülyevagy apám…hogy mit megnem adnák anyádék elérhetőségéért… hogy elpicsázzanak ezért ahogy azt kell

Faszikám te milyen egy sódervagy…

Akkor csak vegyük azt például hogy

Öregapád idejében akármit is fogyasztott az sokkal kevésbé volt káros akkor mint ma ugyanaz…

Tudod te FILyJÚ van az a mondás hogy

“Nem a koros hanem a soros”

Öregapám 102évig élt

Cigizett elég szépen

Ivott is (nem massziv alkeszként)

Evett sok szirxart 102èvesen halt meg

Én 96os vagyok

2 jóbarátom rákos szintén 96os és már egy jópár éve hogy diagnosztizálták és műtik őket kűzdenek 1000el kissebb nagyobb sikerekkel…apám te milyen kis szűkvagy… apád lennék filyjú,biztos nemlennél ilyen vélemébyen…

2023. nov. 10. 00:01
 19/47 anonim ***** válasza:
93%
Biztosan nagyon büszke lenne rá nagyapád, aki alapvetően egy nehezebb világba született még, ha tudná, hogy ilyeneket írogatsz róla, és nem hagyod nyugodni, ja nem...
2023. nov. 10. 00:01
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Még a rák sem feltétlenül az ő hibája!

Nekem volt egy tanárom aki 35 évesen let rákos,még az evet sem tudta végig vinni. Pedig sugarazták,kemozták ès a rák lesexarta a kezelést, volt a végén mindenhol:tüdő,máj,bél...gyakorlatilag felzabálta őt. A pasi pedig nem ivott,nem dohanyzott,járt velünk sport versenyekre, ő volt a húzó ember és mégis 6-7hónap allat végelett.

A másik az a fönököm volt. Ahigy ő fogalmazott amikor alul és felül is vérzel az már a vég. Mondjuk ő nem vártameg a kaszást elébe ment a dolgoknak. És ő sem volt egy önpusztitó jelenség...idegen légió,légi mashal,kmz kiképző. És egy egyszerű fönök.

Nem jogos az utálatod.

2023. nov. 10. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!