Titeket segítettek a szülők elindulni a nagyvilágba amikor kijáratot az iskolákat?
Figyelt kérdés
Akár pénzben vagy kaptatok saját ingatlant. Stb2023. szept. 8. 23:00
11/30 anonim válasza:
Engem nem, sőt…
Páromat pedig mindenbe, néha úgy gondolom túlzottan is. Szerencsés ☺️
12/30 anonim válasza:
Igen, nagyszülők is, szülők is.
13/30 anonim válasza:
Nagyon gáz az a balfék, aki mindenkit lepontoz, akit támogattak...ez már az irigységnél betegebb állapot.
14/30 anonim válasza:
Apu meghalt, mikor 19 voltam. Örökségem annyi volt, hogy rendeztük belőle a szülői ház hitelét. Anyu azzal támogatott, hogy nála lakhattam az egyetem alatt és még utána 3 évig. Most sikerült a férjemmel külön otthont teremtenünk, eddig hol náluk, hol nálunk laktunk és beadtunk a költségekbe.
15/30 anonim válasza:
Anyagilag nem, mert nem volt miből. Érzelmileg még ma is, pedig már 50-hez közelítek
16/30 anonim válasza:
Jogsit állta anya mivel csak ő nevelt.Aztán a külföldre utazásom is, a többit megoldottam magam.8 éve a párommal lakom és épül a közös házunk szintén külföldön.Sokat köszönhetek anyának pedig 3 gyereket nevelt fel.De mindháromnak kitudta fizetni a jogosítványt.
17/30 anonim válasza:
Teljes mértékben támogattak. Apukám meghalt, örököltünk egy jelenleg 50-60 milliót érő családi házat pesti agglomerációban. Annak az 1/3 része az enyém lesz, tökéletes startolás.
Anyukám pedig vett még egy lakást, ebben élünk jelenleg a párommal. Rezsi kb 20 ezer, nem kér bérleti díjat, az egyetlen kikötése hogy spóroljunk. Így el tudunk rakni fejenként legalább 100 ezret/hó.
18/30 anonim válasza:
Nem támogattak. De még gyermekkoromban sem kaptam igazából semmit.
19/30 anonim válasza:
Amennyire tőlük telt, igen. Taníttattak, otthon lakhattam egyetem után is, de se lakást, se autót nem raktak a popóm alá, de nem is vártam tőlük.
20/30 anonim válasza:
Igen, mindent álltak, lakást is kaptam. Amikor a ferjemmel epitkeztunk kesobb, akkor is sokst segítettek. Sokat köszönetek nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!