Van itt olyan, aki már a 30-hoz közel vágott bele a nagyvilágba az addigi életét hátra hagyva?
Hova mész? Csatlakozhatok? :-)
Egyedül nem merek semminek nekivágni. :(
30/N
Ismerettség nélkül nehéz kijutni, de nem lehetetlen.
Ha Stuttgart közelében jársz írj és várunk szeretettel egy ebédre:)
Én egy nőért hagytam ott a gazdag családi hátteret, és költöztem vele össze albérletbe az ország másik végében. Eleinte még munkám sem volt, abból éltünk, amit ő keresett. Végül én is találtam munkát, néhány év alatt összejött az összeg egy építkezés alapjaihoz, a többire hitelt vettünk fel. Ma, 15 évvel később ugyanúgy megvan mindenem, mint anno a szüleim házában, de kiegészültem két gyönyörű gyerekkel és persze a kis feleségemmel. A semmiből sikerült elérnünk mindazt, amire mindig vágytunk, segítség, örökség nélkül. Erre a mai napig büszkék vagyunk.
Külföldre nem mentem volna, hiányzott volna az itthon, a magyarul beszélő emberek. Külföldi munkabérből itthon szuperül meg lehet élni, ott helyben már nem éppen, pláne, ha csak szolgamunkáról van szó.
Tervezem, de sokkal messzebb mennék, eladnám a lakást felpakolnék és valahol, Új-Zélandon vagy Brazíliában kötnék ki.
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!