Rosszul gondolom?
Röviden és tömören annyi, hogy a párom és anyósom, mindent megenged a 3 éves gyermekünknek amit én nem. Ha elkezd hisztizni a gyerek egyből felkapják, ha a gyerek a bolt közepén le akarja venni a cipőt akkor le veszik róla csak ne sírjon stb.
Számíthatok arra, hogy a későbbiekben a gyermekem “ellenem” fordul? Én leszek a szemébe a rossz, gonosz aki mindent tilt és hagyja hisztizni? És majd apa meg a mama lesz a kedvenc mert ők hagynak mindent?
A párom nagymamájától így is azt kell hallgatnom, hogy a gyermekemek a nagyanyja a mindene, őt imádja a legjobban.
"Mondd meg az anyósodnak,hogy vagy észhez tér,vagy elbúcsúzhat a gyerekektől"
Nem zavar, hogy ott lakik a kérdező az anyósnál? Ugyan, hogy fogja megakadályozni, hogy lássa a gyereket? :D
Amúgy nem értem mi ez az anyós fóbia?Olyan ember,mint te!
Anyuka,vagy neveli azt a gyereket normálisan,vagy nem kérünk a segítségéből!
"Nem tölt az unokájával időt,mert az anya nem tartja őt alkalmasnak rá.Mi ezen olyan érthetetlen?"
Te hülye vagy?
És hogy fogja megakadályozni, ha a gyerek apja megengedi? Vagy nem értem, majd anyuka bezárja a gyereket a szobába?
Senkit nem érdekel, kit tart alkalmatlannak az anyuka, ha apuka alkalmasnak tartja az illetőt. Ő is megfoghatja a saját gyerekét és kiveheti játszani a nagyanyjához az udvarra.
Ez, amit te írsz, abszurd, nem tudja megakadályozni az apukát.
Nagyon is meg lehet akadályozni,hogy félre nevelje az unokát.Elsősorban nem hagyja kettesben a nagymamával.Beszél a férjével,hogy ez tarthatatlan állapot.Az apukát kell jobb belátásra bírni,meg kell érteni vele,hogy nagyon sokat árt a gyerekének ezzel a "nevelési módszerrel".Ám a végleges megoldást a költözést jelenti.Leülni beszélgetni,a saját érdekükben ez rendkívül fontos lenne.Teljesen megváltozna az életük.Ők 3an egy család.
Kérdező,ha fontos a családod,akkor tényleg költözzetek el.Nagyi meg majd jöhet látogatóba és itt már tényleg minden szót hallasz majd,ami elhangzik az anyós szájából.Csakis a külön otthon a biztosíték arra,hogy 100% ban a te akaratod (vagyis a férjeddel együtt működve)szerint neveljétek a kicsit.A pároddal kell együttműködnöd és minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!