Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Öngyilkos hajlamú idős emberre...

Öngyilkos hajlamú idős emberrel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Pszichiátrián zárt osztályon van. Demens. Nem tudom mi a megoldás. Nálunk nem lakhat hiába szeretjük. Van munkám, vannak gyerekeim. Orvos szerint 24órában kell rá figyelni. Volt már öngyilkos kísérlete is, de vannak tiszta pillanatai. Othonba szerintem nem veszik be öngyilkos hajlammal.

2023. aug. 14. 23:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem minden helyzetre van megoldás. Ha demens, akkor ez egy leejtő. Én még azt is mondanám, hogy teljesen megértem, hogy öngyilkos akar lenni, és szerintem pont akkor "tiszta", bizonyos értelemben. Emberi méltóság is létezik, nem akar vegetálni és tehernek érezni magát most még évekig. A mai világban teljesen érthető, hogy nem tudjátok ti ápolni.
2023. aug. 15. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
93%
Hadd legyen az. Minek éljen így ? Öregen egy otthonban, ahol senkinek nem kell. Már úgy sincs sok hátra.
2023. aug. 15. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

10.

Ilyen és hasonló sablonszöveget bemásolt több témába is, csak amit én láttam.

Kettőt jelentettem törlésre.

Miért nem törölték a logint, ha látták, hogy csak csak hozzászólásokat gyűjtöget?

Egyedül nem figyelhetek mindent, de visszataszító mindenesetre, hogy milyen jellemtelen emberek vannak.

2023. aug. 18. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!