Halotti torra illő háttérzenéhez szeretnék ötleteket kérni. Valami nem szomorú, nem túl vidám, nem is tudom mi lenne a jó. ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 20:28
2/12 anonim válasza:
Szerintem totál felesleges bármilyen zene. Úgyis rokonok mennek el, akik beszélgetnek, esznek, isznak, hazamennek. Ez nem egy buli, hogy zenélni kell.
3/12 anonim válasza:
Enya számai esetleg? De szólhat komolyzene is.
4/12 anonim válasza:
Nem szoktak zenét berakni, de ha ragaszkodsz hozzá, én a halott kedvenceit raknám be. Valamit, amiről ő jutna eszünkbe.
5/12 anonim válasza:
Én sem tennék zenét, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor valami halk, nem túl vidám zongora-muzsikát választanék.
Az elhunyt kedvencével azért óvatosan, anyukám pl a Boney M-et és a Neotont szerette, nagyot nézett volna a család ha a Rasputin meg a 220 felett szól a halotti toron...
6/12 anonim válasza:
Apa kedvenc száma is a 220 felett volt. Mi bizony meghallgattuk.
7/12 anonim válasza:
Valami olyat amit szeretett anno.
8/12 anonim válasza:
Anyukám párja is szerett mindenféle vagyány zenét, azok is szóltak a toron, igaz fotóvetítés alatt. Egyáltalán nem vették ki rosszul magukat a vidámabb dallamok. A halottra boldog emberként a legjobb emlékezni, az emlékezés nem kell, hogy szomorú legyen. Szomorkodunk eleget a hiánya miatt úgyis később...
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Azért ez hülye tréfa ilyen esetben utolsó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!