Manapság idõsektõl a „húsom“ már bullying, megalázó, megengedhetetlen?
Nagymama meg idõsek esküdöznek, hogy ez régen tök normàlis volt.
Gyerekeknek, unokának mondják „jól van, husom“.
De a husibb, dagibb gyereknek is!
Sokan ezen kikattantak n
Szàndékosan alázzák õket?
Ez ma már nem zaklatàs, bullying?
Régen ez tényleg kedves becézés volt?
"Idösebb egyetemi oktató sem mondhatja már a fiatal csajnak, hogy „csibi“ "
Ezt meg honnan szedted? Nem mondhatta régen se.
Sőt, kapaszkodj meg: középiskolában magáztak minket a férfitanárok és abszolút megadták a tiszteletet, nem csak az egyetemen.
És nem az őskorban végeztem azért.
A húsom pedig nem a kilókra tett célzás, így se ma, se régen nem volt bántó éle.
Művelődj!
A kövér gyerek fogyjon le. Ha megsértődni van ereje akkor a chipses zacskót elengedni és tornázni is.
Amúgy meg akkor az is bullying ennyi erővel ha a fiatal lenyuggerozza az időst.
"Onnan szedtem, hogy a fülem hallatára mondta a hallgatónak!!! Normális volt.
Aztàn évekig újra röhögött mindenki a sztorin.
Pedig elég vén lehetsz, ha magáztak a tanárok. az utóbbi 30-40 évben nem teszik hacsak nem valami vallásos zárdába jártàl.
Te is mûvelõdhetsz a modern mai világról :)"
"az utóbbi 30-40 évben nem teszik"
Ha az utóbbi 30-40 évről személyes iskolai tapasztalatod van, akkor nem én vagyok a vén, hanem te. ;)
Én még nem vagyok 40 se és nem apácazárdába, hanem normál gimnáziumba és közgáz egyetemre jártam.
Arrol ,h kontrollalatlanul zabalsz es nem jarsz el rendszersen futni es egyeb sportegyesuletbe,nem a nagymama tehet.
Ha dagadt vagy es meg te is dagadtnak erzed magad,akkor vegyel vissza az adagokbol es menj futni. Ne a nagyszulokkel kotekedj .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!