Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Manapság idõsektõl a „húsom“...

Manapság idõsektõl a „húsom“ már bullying, megalázó, megengedhetetlen?

Figyelt kérdés

Nagymama meg idõsek esküdöznek, hogy ez régen tök normàlis volt.

Gyerekeknek, unokának mondják „jól van, husom“.

De a husibb, dagibb gyereknek is!

Sokan ezen kikattantak n

Szàndékosan alázzák õket?

Ez ma már nem zaklatàs, bullying?

Régen ez tényleg kedves becézés volt?

2023. jún. 6. 15:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy most már nem píszí dolog megmondani egy kövérnek, hogy amúgy kövér?
2023. jún. 6. 21:55
 22/35 anonim ***** válasza:
67%
Plus size modellnek hívhatod ha szeretnéd....
2023. jún. 6. 22:26
 23/35 anonim ***** válasza:
87%
Nem 21,ma már az a divat,hogy nem szólunk,nem teszünk semmit, sőt arra bátorítjuk,hogy fogadd el magad,hát te ilyen vagy.Közben meg szemetet etetünk vele,és várjuk,hogy mikor nyírja ki a cukorbetegség,a magasvérnyomás, koleszterin,stb.Teljesen kifordult magából már a világ.Nyilván nem arról van szó,hogy bántani kell bárkit,vagy csúfolni,gúnyolni,de hogy hazudunk neki ahelyett,hogy megmondanank,hogy márpedig te túlsúlyos vagy,és vagy figyelni az étkezésre,vagy ha betegség áll a háttérben, akkor azt kivizsgáltatni,kezelni nettó baromság.De sokan hazudnak amúgy maguknak is meg a környezetüknek is.Ez van.De a mama husikázása akkor sem ezért van.Ő szeret, ezt akarja kifejezni.
2023. jún. 7. 06:12
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
18. Én fiatal vagyok (huszonéves), de ezek amiket mondasz szerintem is baromságok. Mármint hogy ez bullying, meg hogy ilyeneket és hasonló dolgokat nem szabad mondani.
2023. jún. 7. 08:39
 25/35 anonim ***** válasza:
82%

"Idösebb egyetemi oktató sem mondhatja már a fiatal csajnak, hogy „csibi“ "

Ezt meg honnan szedted? Nem mondhatta régen se.

Sőt, kapaszkodj meg: középiskolában magáztak minket a férfitanárok és abszolút megadták a tiszteletet, nem csak az egyetemen.

És nem az őskorban végeztem azért.

A húsom pedig nem a kilókra tett célzás, így se ma, se régen nem volt bántó éle.

Művelődj!

2023. jún. 7. 14:50
 26/35 anonim ***** válasza:
75%

A kövér gyerek fogyjon le. Ha megsértődni van ereje akkor a chipses zacskót elengedni és tornázni is.

Amúgy meg akkor az is bullying ennyi erővel ha a fiatal lenyuggerozza az időst.

2023. jún. 7. 15:23
 27/35 anonim ***** válasza:
82%

"Onnan szedtem, hogy a fülem hallatára mondta a hallgatónak!!! Normális volt.

Aztàn évekig újra röhögött mindenki a sztorin.

Pedig elég vén lehetsz, ha magáztak a tanárok. az utóbbi 30-40 évben nem teszik hacsak nem valami vallásos zárdába jártàl.

Te is mûvelõdhetsz a modern mai világról :)"

"az utóbbi 30-40 évben nem teszik"

Ha az utóbbi 30-40 évről személyes iskolai tapasztalatod van, akkor nem én vagyok a vén, hanem te. ;)

Én még nem vagyok 40 se és nem apácazárdába, hanem normál gimnáziumba és közgáz egyetemre jártam.

2023. jún. 7. 21:03
 28/35 anonim ***** válasza:
85%

Arrol ,h kontrollalatlanul zabalsz es nem jarsz el rendszersen futni es egyeb sportegyesuletbe,nem a nagymama tehet.

Ha dagadt vagy es meg te is dagadtnak erzed magad,akkor vegyel vissza az adagokbol es menj futni. Ne a nagyszulokkel kotekedj .

2023. jún. 9. 00:49
 29/35 Senior Séf ***** válasza:
87%
Mi a ménkű megalázó, megengedhetetlen ebben? Az én húsom, az én vérem. Ismerős mondat? Attól, hogy te dagadt vagy, nem mindenkinek az a célja, hogy megsértsen.
2023. jún. 9. 15:20
 30/35 anonim ***** válasza:
85%
Ha a hisztire szánt energiád diétába és mozgásba fektetnéd nem lennél hájas és nem kéne vergődnöd:-D
2023. jún. 10. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!