Manapság idõsektõl a „húsom“ már bullying, megalázó, megengedhetetlen?
Nagymama meg idõsek esküdöznek, hogy ez régen tök normàlis volt.
Gyerekeknek, unokának mondják „jól van, husom“.
De a husibb, dagibb gyereknek is!
Sokan ezen kikattantak n
Szàndékosan alázzák õket?
Ez ma már nem zaklatàs, bullying?
Régen ez tényleg kedves becézés volt?
Istenem tényleg elfajult ez a világ már valami baromi rossz irányba.
Engem végig így hívott a nagymamám, ráadásul vasaggyal együtt voltam 40 kiló.
Valaki jól írta itt... A Szent gyermek... Félelmetes...
jaj dehogy nyilvanos megszegyenites
ez mind az ugy szeretlek amjd megeszlekbol jon...husikam, galambom, mucikam...es tarsai egyem a zuzadat, az a kis kerek pofikad blabla
Regen egyebkent a kerekdedseg azert volt fontos mert ugy tudtak tapasztaltak, hogy akin van husi (izom es egy kis zsirtartalek), az tud nokent gyereket kihordani, ferfikent az birja jobban aamunkat stb. Meg pl egy betegseg nem viszi el azonnal. Azota ez valtozott de ha valaki engem hisukamnak szolit akkor nem tudom komoylan venni mert girhes vagyok...
pedig idosebbek hivtak mar annak😂
"Sokan ezen kikattantak"
A sokat úgy kell érteni, hogy a kérdezőn kívül senki?
De változik a világ.
Idösebb egyetemi oktató sem mondhatja már a fiatal csajnak, hogy „csibi“ - volt ilyen régen.
Idõseknek tisztában kéne lenniük, hogy örök életre traumatizálják a gyereket, ezek a bullyik megnyomoríthatják a kövér gyermeket.
És hát egyre több a kövér gyerek, valljuk be!
"Idõseknek tisztában kéne lenniük, hogy örök életre traumatizálják a gyereket, ezek a bullyik megnyomoríthatják a kövér gyermeket."
Könyörgöm ne drámázzuk már túl az egészet, tudom most divat mindenre azt mondani, hogy jajj traumatizálja egy életre, de azért ne röhögtessük már ki magunkat. De jól, elképzeltem az 50 éves Pistikét ahogy a pszichologusnál zokog, hogy neki tönkrement az élete, mert hát emlékszik 5 évesen a mamája kedvesen húsomnak becézte, és hát ez az egész életére rányomta a bélyegét, minden rossz ebből fakadt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!