Melyik nagyszüleid szeretted jobban? hogyan jellemznéd őket? hányadik unoka vagy?
Egyformán szerettem őket, nagyszerű emberek voltak (anyai nagyim még él).
Az anyai nagyszülöknek 2., az apainak 4. unoka voltam, de első lányunoka. Apai nagyszülők különösen örültek, mert két fiuk volt, mindig akartak lányt, unokában végre sikerült.
Anyai részről első és egyetlen unoka, apai részről negyedik és utolsó 😀
Anyai nagyapámat szerettem a legjobban,ők neveltek fel,sajnos 17 éve itthagyott .
Anyai nagypapám volt a kedvencem, sajnos már nem él. Valahogy vele kapcsolódtunk leginkább, szavak nélkül is megértettük egymást, pedig nem mondanám hogy olyan sok közös programunk lett volna.
Anyai nagymamámmal is szorosabb a kapcsolatom, ő is nagyon szeretetteljes, sokszor látogattuk, náluk töltöttük a nyarakat.
Apai nagypapám kb. 10 éves koromban meghalt, de már amióta ismertem beteg volt, nem igazán lehetett vele kapcsolódni. Állítólag nehéz természete volt, én semmit nem tapasztaltam ebből, teljesen semleges volt számomra. Minden emlékem hogy ült bottal, nehezen járt és nehezen lehetett érteni amit beszélt.
Apai nagymamám egy modoros karakán nő, sokkal távolságtartóbb a személyisége. Mindig fontos volt számara a látszatkedvesség, illem, de ugyanakkor saját szemében a gerendát sem típus. Nem éreztem sosem őszinte szeretet tőle, sőt valamiért rám kifejezetten pikkel, lehet pont azért mert nem vagyok híve a kamu dolgoknak.
Anyaiban nincs mit. Kb nem találkoztam velük. Begyepesedett keresztények. Amikor odamegyek én szégyellem magam isten szemébe, hogy kereszténynek nevezik magukat, de hisznek pl a pokolban, és az önelnyomásban. Nem gondolkodóak.
Apai nagyszüleim meg éveken át neveltek, kedves, szerető emberek voltak. Mamám nagyon okos, furfangos, jól nevelő nő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!