Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Melyik nagyszüleid szeretted...

Melyik nagyszüleid szeretted jobban? hogyan jellemznéd őket? hányadik unoka vagy?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 11:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Egyformán szerettem őket, nagyszerű emberek voltak (anyai nagyim még él).

Az anyai nagyszülöknek 2., az apainak 4. unoka voltam, de első lányunoka. Apai nagyszülők különösen örültek, mert két fiuk volt, mindig akartak lányt, unokában végre sikerült.

2023. ápr. 21. 12:55
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Anyukám szüleit csak a bátyám ismerte,de csak az anyukajarol vannak emlékei. Apukám szüleit ismertem...de,h őszinte legyek én annyira nem szerettem őket.. mielőtt valaki nekem támad,meg van az okom/okunk..7 vagy 8 unoka vagyok
2023. ápr. 21. 14:47
 13/19 anonim válasza:
Anyai ágról a nagyapámat ismertem, nagyanyám sajnos fél éves koromban meghalt. Nagyapám velünk is élt, imádtam, apám helyett apám volt. Apai ágon csak nagyanyámat ismertem, ott is első unoka voltam, de nem feleltem meg az elvárásainak így dobbantott.
2023. ápr. 21. 15:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Anyai részről első és egyetlen unoka, apai részről negyedik és utolsó 😀

Anyai nagyapámat szerettem a legjobban,ők neveltek fel,sajnos 17 éve itthagyott .

2023. ápr. 21. 16:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem tudnék választani.
2023. ápr. 21. 19:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Anyai nagypapám volt a kedvencem, sajnos már nem él. Valahogy vele kapcsolódtunk leginkább, szavak nélkül is megértettük egymást, pedig nem mondanám hogy olyan sok közös programunk lett volna.

Anyai nagymamámmal is szorosabb a kapcsolatom, ő is nagyon szeretetteljes, sokszor látogattuk, náluk töltöttük a nyarakat.

Apai nagypapám kb. 10 éves koromban meghalt, de már amióta ismertem beteg volt, nem igazán lehetett vele kapcsolódni. Állítólag nehéz természete volt, én semmit nem tapasztaltam ebből, teljesen semleges volt számomra. Minden emlékem hogy ült bottal, nehezen járt és nehezen lehetett érteni amit beszélt.

Apai nagymamám egy modoros karakán nő, sokkal távolságtartóbb a személyisége. Mindig fontos volt számara a látszatkedvesség, illem, de ugyanakkor saját szemében a gerendát sem típus. Nem éreztem sosem őszinte szeretet tőle, sőt valamiért rám kifejezetten pikkel, lehet pont azért mert nem vagyok híve a kamu dolgoknak.

2023. ápr. 21. 21:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyaiban nincs mit. Kb nem találkoztam velük. Begyepesedett keresztények. Amikor odamegyek én szégyellem magam isten szemébe, hogy kereszténynek nevezik magukat, de hisznek pl a pokolban, és az önelnyomásban. Nem gondolkodóak.

Apai nagyszüleim meg éveken át neveltek, kedves, szerető emberek voltak. Mamám nagyon okos, furfangos, jól nevelő nő volt.

2023. ápr. 24. 07:04
 18/19 anonim válasza:
Anyai Nagyim egy csodálatos egyén volt amikor találkoztunk kitárta a karját fuldoklásig csokolt közben a szája be nem állt csak úgy dőlt belőle a dicsérő kedveskedő szó áramlatok, a hajam, a ruhám, mindenre talált egy kedves megjegyzést. Nem lehetett nem szeretni Őt!Nagyi volt az egyetlen legjobb nagyszülő.
2023. ápr. 24. 10:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Csak anyai nagyanyámat ismertem és semmilyen kapcsolatom nem volt vele, évente kétszer láttam, családi eseményekkor. 9 éves voltam, amikor meghalt.
2023. ápr. 28. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!