Aki a nagyszüleivel nőtt fel: miért?
Anyu meghalt 9 éves koromban, apám meg külföldön szolgált.
Nekem csodálatos volt a nagyimékkal vidéken.
Anyám HTB volt (mai nevén főállású anya), örökké kesergett a sanyarú sorsán, vigaszt az italban talált. Azután meghalt az apja, depresszió, majd még mélyebb alkoholizmus (volt, hogy délelőtt 10-kor kotta részegen kódorgott az utcán és esett kelt.
Apám hajnaltól későig dolgozott tavasztól őszig, esténként + mikor nem volt szezon szerette az alkoholt.
Aztán apám testileg lerokkant.
Kikapcsolták a villanyt, előtte télen a vízóra elfagyott, szóval vödörrel hordtuk a házba fel a vizet.
Így kikerültünk a mamához ketten a húgommal, egy nővérem akkor már önszántából ott lakott, a másik meg elköltözött az ország másik végére.
Szüleim 10 éves koromban meghaltak autóbalesetben. Ikertesómmal nagyszülőkhöz kerültünk. Nehéz volt a szülők hiánya, de csodás nagyszüleink voltak, így a seb is szépen begyógyult. Sajnos már ők is elmentek.
36/N
Apám vadász-erdész volt,és kint laktak anyámmal az erdészlakban,a falutól tàvol,földúton .Kisgyerekkoromban sokat betegeskedtem,sokszor voltam lázas,ezért nagyszüleim felajánlották,hogy költöztessenek be a szüleim hozzájuk *(plusz amit kisgyerekkoromban igyekeztek titkolni előttem,amíg lehetett,apám már akkor is nagyon szerette az italt, anyám pedig ebbe szép lassan belebetegedett)*
Kiskoromban rosszul esett hogy majdnem minden gyereket a szülei nevelnek,engem pedig nem,de felnőtt ésszel szerintem ez volt a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!