Jogosan vagyok felháborodva,hogy nagyanyám a 11 éves unokahúgomat azért szekálja,hogy x lábai vannak?Az unokaöcsém augusztusban lesz 2 éves, rá meg azt mondja,hogy kiállnak a fülei.Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
A nagyszüleimmel éltem, de már elköltöztem. Én vagyok a legidősebb lány unoka. Engem azért szekáltak, amikor kövér voltam,hogy kövér vagyok,az unokatestvéreimre meg talált mást. A jó múltkor azt mondta a gyerekek anyjának,hogy ő nem kertel,megmondja az ő szemébe is,hogy a lányának rohadt rossz formájú lábai vannak.. Erre a nagynéném persze felháborodott,és szerintem igaza is volt. Hogy mondhat valaki ilyesmit a saját unokáira? Meg a saját lánya szemébe,hogy milyen gyerekeket szült?2023. márc. 28. 15:11
21/21 anonim válasza:
meg egy ilyen velemenyt is meg lehet mondani ugy hogy elfogadhato legyen, bar en inkabb nem mondanek semmit ilyen esetben. nekunk van egy hazaspar baratunk akiknek a 15 eves kislanya kb 120 kb es iszonyatos x labai vannak pontosan az elhizas miatt. masgondok is vannak de ugy gondolom nem az en dolgom ezt szovatenni. a szulok inkabb homokba dugjak a fejuket, hat biztosan nem en leszek aki felvilagositja majd oket hogy mekkora veszellyel jar az elhizas. mindket szulo cukorbeteg es oriasira hizott, de ha nekik jol van igy az o dolguk es nem az enyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!