Jogosan vagyok felháborodva,hogy nagyanyám a 11 éves unokahúgomat azért szekálja,hogy x lábai vannak?Az unokaöcsém augusztusban lesz 2 éves, rá meg azt mondja,hogy kiállnak a fülei.Szerintetek ez normális?
Na ezért utálja az emberek nagy resze az oregeket...
Mamira ráférne 2 nyakleves
Engem az dühít fiatalemberként, hogy az idősek elvárják a tiszteletet, meg hogy tanulj meg viselkedni, de ők lehetnek parasztok. Mert ők idősek, mert ők már csak ilyen őszinték. Ja, én a helyükben nem hangoztatnám, hogy "én már csak ilyen őszinte vagyok" pláne úgy, hogy ezzel azt bizonyítják, hogy nem tanultak meg normálisan viselkedni x éves korukig. Arról meg nem is beszélve, hogy gondolom a kutya nem kérdezte a véleményüket. Van olyan emberi funkció, hogy nem mondasz véleményt ha nem kérdeznek.
Szembesítsd udvariasan, nem mogorván, de határozottan, mit érzel, de készülj rá, hogy még te leszel a tiszteletlen kis takony.... sajnálom, hogy vannak ilyen idősek is.
Nyilván nincsen 8 általánosa, hogy tudja, hogy az ő génjei miatt ilyenek.
Buta és gonosz is.
Mondják meg neki mindnyájan, hogy ha nem lenne tanulatlan, tisztában volna vele, hogy a géneket a felmenőktől, azaz tőle is öröklik.
Hasonló családban nőtem fel.
Az egyetlen megoldás, ha egy családi bulin egy ilyen esetben egységesen felálltok az hathat (nekem 3. Alkalom is kellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!