Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Van még olyan, hogy elhunyt...

Van még olyan, hogy elhunyt ruháit , tárgyait elviszik és rászorulóknak adják?

Figyelt kérdés
Néhány éve ismerősöm mamájához kijött a Vöröskereszt, és elvitték a ruháit cipőt tv jét néhány kisebb butorát konyhai eszközöket stb. Ezzel az ismerőssel már nincs kapcsolatom. Létezik még ilyen?

2023. márc. 21. 13:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen mint azóta kiderült, ki nem jönnek érte de elfogadják. Én is be fogom vinni.

Köszi a válaszokat!

2023. márc. 26. 21:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Több helyre le lehet adni használt dolgokat. Nekem is haltak már meg felmenőim. Egy részét eladományoztam (nem egyben), más részét mai napig használom. A saját holmijaimat is el szoktam adományozni, ha kihízom, túl sok van a szekrényben, stb.

A máltaiak, Vöröskereszt pár évtizede még fogadtak használt ruhákat, de egy idő után visszautasítottak, mert tele lett a raktár. Le lehet adni H&M áruházakban is, régebben vásárlási utalványt is adtak értük.

Könyveket, ruhákat, edényeket, egyéb ingóságokat a ma terjedő charity shopokban is le lehet adni.

Ismeretségi körben, rokonságban is el lehet ajándékozni még jó állapotú dolgokat, elsősorban műszaki cikkekre (mikró, vasaló, tévé, stb.) , valamint vázákra, edényekre gondolok.

2023. aug. 1. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok: Sok mindent, ami hasznos, amúgy érdemes megtartani, sok pénz megspórolható vele, ha nem kell annyira gyakran bútort, edényeket venni.
2023. aug. 2. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!