Van még olyan, hogy elhunyt ruháit , tárgyait elviszik és rászorulóknak adják?
Igen mint azóta kiderült, ki nem jönnek érte de elfogadják. Én is be fogom vinni.
Köszi a válaszokat!
Több helyre le lehet adni használt dolgokat. Nekem is haltak már meg felmenőim. Egy részét eladományoztam (nem egyben), más részét mai napig használom. A saját holmijaimat is el szoktam adományozni, ha kihízom, túl sok van a szekrényben, stb.
A máltaiak, Vöröskereszt pár évtizede még fogadtak használt ruhákat, de egy idő után visszautasítottak, mert tele lett a raktár. Le lehet adni H&M áruházakban is, régebben vásárlási utalványt is adtak értük.
Könyveket, ruhákat, edényeket, egyéb ingóságokat a ma terjedő charity shopokban is le lehet adni.
Ismeretségi körben, rokonságban is el lehet ajándékozni még jó állapotú dolgokat, elsősorban műszaki cikkekre (mikró, vasaló, tévé, stb.) , valamint vázákra, edényekre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!