Hány éves korotokig éltek a nagyszüleitek?
Anyai nagyapám ment el elsőnek, akkor voltam én 26 éves.
Apai nagyapám ment el másodjára, akkor voltam én 28 éves.
Anyai nagymamám ment el harmadjára, akkor voltam én 30 éves.
Apai nagymamám még él, de nem ismer meg minket (senki mást sem, beleértve a gyerekeit vagy képről saját magát és nagyapámat), ami tulajdonképpen rosszabb, mert csak ide-oda pakolgatják az idősek otthonában, a külvilágról már semmit nem tud, olyan mintha már ő is elment volna.
12.
*Szerencsésnek érzem magam, hogy 26 éves koromig mind a négyüket ismerhettem és agyilag is teljesen rendben voltak mind a négyen addig, tehát teljes mértékben ismerhettem őket. Első nagyapám halála után már a többiek is betegeskedtek, nagymamámon pedig erőt vett az erős demencia, a tragédia miatt.
20 éves vagyok.
Mindkét nagymamám él.
A nagyapáim nem, az egyik még születésem előtt halt meg nem sokkal, a másik amikor sulit kezdtem 7 éves voltam, nagy traumaként ért mert közel álltam hozzá.
16 voltam amikor meghalt az anyai mamám, egy házban laktunk... Papám halálakor 25 voltam (6 nappal a lányom születése előtt halt meg).
Az apai papámat nem tudom, 19 körül lehettem, az ottani mamám még él, de nem tartjuk a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!