Nagyszüleim miért utálták, és tartották helytelennek, hogy már kisiskolás koromban is lakkozva volt a körmöm, szerettem hosszúra a körmömet megnöveszteni,és szerettem a csillogó, feltűnő ruhákat is?
Már 7 évesen is rávettem anyumat ,hogy fesse a körmömet. Ma már én lakkozom magamnak, de sokszor már inkább gél lakkot csinálok magamnak. 18/L
Volt olyan hogy lementem a mamámhoz és ő megnézte a körmömet mindig hogy milyen hosszú, egyszer ilyen 11 éves lehettem nagyon szép hosszúra megnőtt a körmöm mintha műkörmöm lett volna olyan szépre, kifestettem halvány rózsaszínre. Mikor meglátta elszidta anyámat, hogy engedheti ezt meg fogta a körömvágó ollót és nagyon rövidre le vágta a körmöm, tövig sajnos. Úgy elsírtam magam mint a huzat, nagyon fájt a körmömnél a hús és ronda is lett, nem értette miért baj ha levágja a körmömet. Nagyon rossz volt.
Hosszura megnoveszteni en sem hagynam
Viszont ha a gyerekem akarna szep lakkot, mivel a kislanyoknak ez maniaja, akkor nem sima koromlakkal hagynam hogy szenvedjen meg amugy is hot igenytelen mikor annak a fele lepattog
Helyette inkabb a kis eredeti körmöcskéjére kennék egy kis géllakkot!
Persze nem pirosat de valami kis baba rózsaszín még oké!
Ezen filozofalsz 7 eve????
Nekem anno ugy 5 évesen ki volt lakkozva a körmöm, anyámat a gyerekorvos baxta le miatta, ő meg vállat vont és közölte, magánügye, hogy lakkozza e a körmöm vagy sem
Egyre jobban elterjedt a géllakk màr a kislányoknál is.
Semmi rossz nincs benne, nem itt kell a gyereknek a szigort mutatni hanem sokkal komolyabb dolgokban!
Amcsiban amúgy is ez már mindennapi.
A gyerekorvosnak meg mi köze hozzá?!
5!
Alapjaraton semmi, de nem is manapság történt, 50hez kozelitek
8!
A babazassal azt játssza el, hogy gyereke van. Gyereke a felnőttnek van. Ugyanez a helyzet a körömlakkal
Semmi se mulik egy kis lakkozason, ne szorakozzatok mar.
Anyukam minden hetvegen kilakkozta anno a kormom; amikor ovis voltam, mert nekem tetszett. Aztan altalanosban mar magamnak csinaltam, de a suliba tilos volt festett korommel menni, az osztalyfonok lemosta, ha meglatta, szoval akkor is max hetvegen volt
:D
Gimiben meg mar nyilvan senki le se szarta, milyen volt a kormom.
Ez csak koromlakk, ezen semmi nem mulik, kesobb pedig 16 eves koromtol mondjuk mar mukormom is volt, de felnottem es eskuszom, hogy rendes ember lett belolem, nem kurv..a:) .
A koromlakk es a babazas pedig nem zarja ki egymast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!