Nagymamám miért nézi minden nap a híradót, ha állandóan arról panaszkodik, hogy mennyire felzaklató dolgok vannak benne?
Mert az ördögtől való hogy nem. Néznek híreket, olyan nincs.
Amúgy én fél éve nem olvasok híreket. Előtte engem is kikészített. Kell hozzá egy elhatározás
Mert idős korra már alig mozdulnak ki,nem értenek az internethez és ez összeköti még a kinti világgal. Valamit megtud és ha más nem tud valamiről beszélgetni a szomszéddal.
Én nagyanyám nemigen mozdult ki csak a híradó lévén tudottmeg dolgokat és ŕégen ez volt meg az újság ha valamit megakartál tudni.
Én csak gyed-en vagyok mégis az esti híradó a nap fénypontja mert végre látok valamit a világból ami nem csak a babáról szól és nem tart túl sokáig így csak ezt van időm megnézni. Megértem az időseket mikor már csak a híradó marad nekik. Még ha naponta is látogatod az is csak fél óra vagy 1 óra a napból ami lássuk be elég unalmas.Így maradnak a sorozatok és az esti híradó.
# 14:
Tökéletes válasz:-).
68 éves vagyok, hasonló módon tájékozodom, mint te.
A kor csak egy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!