Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Van valami mód arra, hogy...

Van valami mód arra, hogy anyai nagyanyám békén hagyja az anyámat, és úgy egyáltalán a szüleimet?

Figyelt kérdés
Anyai nagyanyámnak a mi családunk (szüleim, tesóm, én), amióta az eszemet tudom, mindig szálka voltunk a szemében. Soha nem volt képes elfogadni, hogy anyám továbbtanult, diplomát szerzett, elköltözött a faluból és férjhez ment. Minden mocskot kitalált apámra is, mi, unokái csak "ezek" voltunk számára, de a szüleimet mindig ugráltatta. Anyám születésekor már sérült, mert nagyanyám elájult szülés közben, komplikáció lépett fel. Nagyanyám meg egész életében rátelepedett. Nagyon rossz hatással van anyámra, anyám pszichésen nem beszámítható sajnos, orvoshoz is jár, gyógyszert is kap, amit ha szed, jól van, de ha nem szed, akkor tévképzetei vannak, és ezt sajnos nem tartja magában. Én már felnőttem, külön élek a szüleimtől, nagyanyám idősek otthonába került egy súlyos baleset következtében, telefonon tartja a kapcsolatot anyámmal, és olyankor, ha beszélnek, mindig anyámban elkattan valami, és olyankor mindenki ellenség, és persze olyankor a gyógyszerét nem veszi be. Én már születésnapomon sem veszem fel nagyanyámnak a telefont, teljesen megszakítottam vele a kapcsolatot, de anyám erre magától nem képes, mert nem egészséges. Ha apám nem állna mellette, ki tudja, milyen hülyeségeket csinálna. Néha csak úgy eltűnik, nem tudjuk, hova.
2022. okt. 24. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
Nincsen rá mód, te is tudod.
2022. okt. 24. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Egyetlen mód lenne rá, de mivel anyukád nem hajlandó rá, így marad az, hogy szépen kivárjátok a temetését.
2022. okt. 24. 12:16
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Anyud nem tesz semmit addig ez fog menni.
2022. okt. 24. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!