Mit csináljak ha a nagypapám folyton részegen jön haza?
Kb. augusztus óta tart ez.Egy házban lakunk (a nagypapámék laknak fönt az emeleten mi meg lent) esténként ordítozik, szerdán be is kakilt. Ma reggel azt vettem észre hogy le vannak taposva a virágok és a lámpa eltört belesett az 1000 kilójával a kiskertbe, múltkor meg az előtérben esett össze leborította a cipőket.
Mit tegyek?
16/l
Kérdező, hol vannak a szüleid? Ők mit szólnak ehhez????
Kié a ház?
Miért érzed úgy, hogy NEKED kell valamit tenni ezügyben?
#13:
Jó, és? A kérdés az volt, hogy a szülei hol a frászban vannak és hogy ezt az egészet miért hagyják! Nem kell okoskodni.
15: pontosan!
Ha másért nem, a gyerekek lelki békéje és nyugalma miatt a szülőknek kellene ott rendet csinálni.
Nem tudom mit kell lovagolni a szülein.
a 16 éves hölgyet zavarja ez az állapot, mert a nagyfater pusztít magakörül és magát is.
Sőt szerintem a szüleit is zavarja, csak nem emelte ki a problémát, de a megoldáson kéne gondolkoznotok és nem szüleivel foglalkozni egyfolytában.
17: és te mit javasolnál...??
Szerinted egy alkesz demens öregfószerrel mégis mit tudna tenni egy tini lány...????
Én már válaszoltam a kérdésre.
De természetesen legális keretek között szinte semmit, de még a szülei sem.
Sajnos hasonló helyzetben vagyok én is, csak nekem apám ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!