Ez normális nagymamai viselkedés?
Elnézést lehet hosszú lesz. Egyke gyerek voltam sokáig, majd későn született az öcsém. Én utána nemsokkal 18 éves koromban elköltöztem otthonról. Anyuval viszonylag jó viszonyom volt mindig is.
De mióta gyerekeim vannak, más lett. Nem foglalkozik az unokaival. A nagy 8 éves 3x vigyázott rá, a kicsi 3 éves rá egyszer se. Számára teljesen normális, hogy őt pár óra után odegesitik a gyerekek, és nem is akar velük lenni. Ő nagyon ritkán kérdezi meg hogy mivan velük. Ha esetleg találkozunk és ő előtte boltba volt eszébe se jut egy csokit venni nekik. Én nem várok el semmit tőle mert nem neki szültem de rosszul esik nagyon. Míg látom hogy anyósom alig várja hogy lássa az unokakat, ő kéri hogy aludjanak ott. Ha egy hétig nem látja őket már kéri hogy menjünk.
Nem lehet, hogy alapjaraton nem gyerekcentrikus, csak a sajatjait szerette? Erre jon az, hogy neki kitolodott a gyerekneveles egy kesei gyerekkel, te hamar elkoltoztel otthonrol, gondolom a parodhoz, talan fiatalon is szultel. Lehet, hogy eppen letette volna ocsednel az aktiv gyereknevelest, ertheto, ha nem akarja ujbolkezdeni egybol a kisgyerekes korszakot az unokaival.
Pl en sokaig tanulok (24 vagyok) es anyam megmondta, hogyha vegzek a diplomaval, akkor ot egy par evig hagyjuk pihenni, nem akar ingyen bebiszitter lenni, kicsit fel akar lelegezni. Szerintem ez is normalis, max nem ez az atlagos. De nyilvan a te reszed is ertheto, hogy neked ez rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!