Ne adjak ajándékot az unokám születésnapjára?
Figyelt kérdés
A fiamék megkértek, hogy ne menjek oda. Most 22-én lesz az unokám születésnapja. Ne is vegyek semmit vagy tegyek fel neki postán valamit? Vagy adjam oda valakinek,(nem tudom pontosan kik mehetnek),aki mehet és adja át ő?2022. szept. 15. 09:49
21/32 anonim válasza:
Hogyan kértek meg, hogy ne menj oda, ha nem is beszéltek egymással?
22/32 A kérdező kommentje:
Miota ezt mondták azóta nem beszélünk.
2022. szept. 15. 12:21
23/32 anonim válasza:
Rendben, akkor ne írd le kérdeő 20-adik kérésünkre se, mi az oka ennek, de akkor máshol keress választ.
24/32 anonim válasza:
Miért nem akarod leírni, hogy konkrétan mik történtek????
25/32 anonim válasza:
Osztán csak a semmiből jött ez a kérésük? Nem volt ennek valami előzménye?
26/32 anonim válasza:
Becsomagolod szépen az ajándékot, fizetsz futárnak, aki házhoz viszi.
Ha nyitni akarsz a szülők felé, mellékelsz egy levelet, ha van valami bűnöd, akkor bocsánatot kérsz benne, ha nincs akkor csak annyit hogy szeretnéd megbeszélni, hiányoznak neked.
27/32 anonim válasza:
Vagy fölemeli azt a k...va telefont, fölhívja a fiát, és ugyanezt szóban elmondja neki.
De ha velük is úgy kommunikál, mint most velünk, akkor veszett fejsze nyele az egész.
28/32 anonim válasza:
Valami oka csak volt neki, mert attól hogy valaki sokat jár valahova nem fogják azt mondani, hogy na többet ide ne gyere, max hogy kicsit ritkábban.
29/32 anonim válasza:
Szerintem az ilyenek mindig kamukerdesek...
Egy olyan ember, akinek tenyleg segitseg kellene, minden kerdesre valaszt adna, h pontosabb kepet kapjanaka "segitok"... ez meg idebofog 3-4 szavas valaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!