Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ahol esetleg a nagyszulok...

Ahol esetleg a nagyszulok tobbet foglalkoznak az egyik unokaval, mint a masikkal, hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
Sok unoka van a csaladban, es megy a kivetelezes, csak mert az az unoka rosszabb korulmenyek kozott el. Igy viszont az en fiam nem kap fele annyi torodest sem a nagyszuloktol. Nektek nem esne rosszul? Hogy kezelnetek?
2022. szept. 12. 14:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Nincs ezen mit "kezelni", nem tudsz mit csinálni.

Tojd le. Örülj neki, hogy nincsenek rátok gyógyulva a nagymamáék, az sokkal rosszabb lenne.

2022. szept. 12. 14:50
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
A te gyerekednek apai nagyszülei a másik unokának meg anyai nagyszülei a kérdéses nagyszülők? Ha igen, akkor ez elég tipikus.
2022. szept. 12. 14:53
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Alapjáraton azt mondom, jó, ha egyenlőségre törekednek a nagyszülők, de ebben az esetben örülnék, hogy vki szereti és törődik az unokatesóval.

Nálunk unokatesóm szülei elváltak és anyuka többször lepasszolta unokatesóm a nagyszülőknek. Őt vitték külföldre is nyaralni, nekünk meg tesómmal megmondták, hogy nem visznek, mert anyu félt minket a leégéstől, pedig csak kicsit piros leszel meg fáj, de nem olyan nagy probléma.

Felnőttem, bár akkor nem esett jól, hogy kimaradok vmiből. Igazából annyi történt, hogy az apai nagyszülőkkel kevésbé tartom a kapcsolatot, mint az anyaiakkal. Néha mondogatják, hogy keveset látnak, de hát nem törik magukat most se értem.

2022. szept. 12. 15:08
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
Miután egyértelműen utálod a nagyszuloket, nem értem miért probléma, ha nem foglalkoznak a te gyerekeddel.
2022. szept. 12. 15:09
 15/22 A kérdező kommentje:
Miert utalnam a nagyszuloket, ok a sajat szuleim. Azert mert valami nem tetszik, es ki is fejezem, mar rogton utalom oket? Egyszeruen rosszul esik.
2022. szept. 12. 15:11
 16/22 A kérdező kommentje:
13 de latod, te is megszenvedted, es nem is kotodsz hozzajuk, felnott vagy, de erzodik az irasodbol, hogy ez neked tuske, mert nem is latogatod ugy oket, ami jogos is.
2022. szept. 12. 15:13
 17/22 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. Inkább anno volt tüske. Mostanra az zavar, hogy imádják anyukámat szapulni, ami egy tovább növeli a köztünk lévő szakadékot. Tudtommal ugyanis semmi okuk nincs anyukámra fújni.

Persze ettől függetlenül nem esik jól, ha eszembe jut, hogy kimaradtam az utazgatások nagy részéből. (nagyon szeretek utazni)

Szerencsére másik oldalról jó a nagyszülőkkel a viszony . Igazából sose volt másképp, így ez a természetes felállás.

2022. szept. 12. 15:22
 18/22 anonim ***** válasza:
94%

Egy rosszabbul élő unokánál ez természetes.

Az én unokatestvérem hallássérült, ezek mellett szegénységben él, én is támogatom, és a nagyi is, nyilván neki nehezebb élete van, nem veszem el előle a figyelmet.

2022. szept. 12. 15:30
 19/22 anonim ***** válasza:
93%
Én nem mennék és nem vinnem őket,és még mondanàm hogy egy darabig nem is megyünk és elmondanám nekik amit gondolok utána úgy is keresnek mert segítség biztos hogy kell
2022. szept. 12. 16:20
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk aranyszabály, ami jár az egyik gyerek az jár a másiknak is.

Nincs kivétel és nincs 1 db meglepetés/ajándék. Akkor inkább ne legyen.

Megértették, hogy egyenrangúak a gyerekek/unokák.

2022. szept. 12. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!